Η Ελλάδα γυρίζει σελίδα

Το ΠΑΣΟΚ είναι έτοιμο να κυβερνήσει για μια δίκαιη κοινωνία, τόνισε μεταξύ άλλων ο πρόεδρος του κόμματος, Γιώργος Παπανδρέου, μιλώντας στη πρώτη προεκλογική του συγκέντρωση στα Καλάβρυτα.

Εξάλλου, ο κ. Παπανδρέου εξέφρασε τη βεβαιότητα ότι το κόμμα του θα κερδίσει τις εκλογές λέγοντας χαρακτηριστικά ότι σε 29 ημέρες η Ελλάδα γυρίζει σελίδα και στις 17 Σεπτεμβρίου η νέα κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ πιάνει αμέσως δουλειά.

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ επίσης υπογράμμισε ότι φεύγουν κάτω από το βάρος της λαϊκής αγανάκτησης και των αδιεξόδων της πολιτικής τους και πηγαίνουν σε εκλογές εξπρές μήπως και ο λαός δεν αντιληφθεί ότι έχουμε εκλογές και πρόσθεσε ότι ο λαός γνωρίζει πολύ καλά και λέει φτάνει πια.

Σύραμε την κυβέρνηση ως τις εκλογές, πρόσθεσε, τονίζοντας ότι ο κ. Καραμανλής επέλεξε την 16η Σεπτεμβρίου για να χάσει.

Εξηγώντας τους λόγους που το ΠΑΣΟΚ είχε ζητήσει επανειλημμένως εκλογές και το λόγο που διαφωνεί τώρα με την απόφαση του πρωθυπουργού, ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης δήλωσε ότι ζητήσαμε εκλογές από τις 2 Φεβρουαρίου γιατί οι πολιτικές της ΝΔ ήταν αδιέξοδες και ζητήσαμε εκλογές για να αλλάξει η Ελλάδα σελίδα, ενώ η ΝΔ πάει σε εκλογές για να συντάξει τον κρατικό προϋπολογισμό.

Παράλληλα, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ επιτέθηκε στη κυβέρνηση για τον απαράδεκτο τρόπο που χειρίστηκε τα ταμεία, για τη συγκάλυψη των υποκλοπών, για την επανίδρυση του κομματικού κράτους της δεξιάς, για την υπονόμευση των δημοκρατικών θεσμών, για την καταστροφή του περιβάλλοντος και για την απουσία της Ελλάδας από τη διεθνή σκηνή και την Ευρωπαϊκή Ένωση.

Πηγή: skai.gr