Η απάντηση της ΝΔ για το φυλλάδιο

Συγκεκριμένα ο κ. Ρουσόπουλος, για το θέμα των φωτογραφιών που παρουσίασε η κα. Διαμαντοπούλου είπε ότι «από πουθενά δεν προκύπτει ότι οι φάκελοι αυτοί εμπεριέχουν το επιλήψιμο υλικό. Από πουθενά δεν προκύπτει ότι η Νέα Δημοκρατία έστειλε αυτούς τους φακέλους³. Πρόσθεσε ακόμη ότι «κάθε μέρα υπάλληλοι της Νέας Δημοκρατίας πηγαίνουν στο συγκεκριμένο Ταχυδρομείο, εδώ και πέντε χρόνια, που συνεργαζόμαστε με αυτό το υποκατάστημα. Αυτό δεν σημαίνει ότι διακινούν επιλήψιμο υλικό, όπως είπε η κα Διαμαντοπούλου».
Ο κ. Ρουσόπουλος διατύπωσε επίσης μια σειρά ερωτημάτων: «αφού μόνοι τους παραδέχτηκαν ότι παρακολουθούν την υπόθεση επί μέρες, γιατί δεν προσέφυγαν σε Εισαγγελέα αυτές τις ημέρες, ώστε να συλλάβουν επ‹ αυτοφώρω αυτούς οι οποίοι διακινούν το επιλήψιμο υλικό; Γιατί δεν προσέφυγαν σε Εισαγγελέα να συλλάβουν επ‹ αυτοφώρω αυτούς που παρακολουθούν επί τόσες μέρες, όπως είπε η κα Διαμαντοπούλου; Για να διαπιστώσουν, στο κάτω - κάτω, την αλήθεια επί τόπου. Μήπως δεν το έκαναν γιατί γνώριζαν ότι η αλήθεια δεν τους βόλευε;».
«Η κα Διαμαντοπούλου είπε, το μεσημέρι, ότι στο ΠΑΣΟΚ γνώριζαν την υπόθεση από την περασμένη Παρασκευή 27 Φεβρουαρίου. Ο κ. Λαλιώτης, όμως, είχε προαναγγείλει αυτή την προβοκάτσια μία μέρα νωρίτερα, από την περασμένη Πέμπτη, 26 Φεβρουαρίου. Πότε λοιπόν την γνώριζαν, ή πότε την σχεδίασαν; Την Πέμπτη, όπως λέει ο κ. Λαλιώτης, ή την Παρασκευή, όπως λέει η κα Διαμαντοπούλου;», συνέχισε ο κ. Ρουσόπουλος.
Επιτέθηκε ακόμη στο ΠΑΣΟΚ λέγοντας ότι «με τον πιο κυνικό τρόπο ανακοίνωσε πως παρακολουθεί πολιτικά κόμματα. Παραβιάζει δηλαδή κάθε δημοκρατική αρχή. Κι έχει το θράσος να το δηλώνει δημοσίως».
Τέλος κάλεσε όλους τους δημοκράτες πολίτες‹και όλα τα κόμματα, «να καταδικάσουν τέτοιου είδους πρακτικές, οι οποίες αρμόζουν μόνο σ‹ ένα καθεστώς».
Πηγή: skai.gr