Κλείσιμο

Γεροβασίλη: Η συμφωνία των Πρεσπών υπερασπίζει τα εθνικά συμφέροντα

Η υπουργός Προστασίας του Πολίτη Όλγα Γεροβασίλη, είπε από τα Ιωάννινα, ότι «η συμφωνία των Πρεσπών υπερασπίζει τα εθνικά συμφέροντα» και πως σέβεται την αντίθεση του καθενός στο ζήτημα, αφήνοντας αιχμές για την πολιτική που ακολουθεί η ΝΔ.

«Είναι σεβαστή η αντίθεση του καθενός απέναντι στην συμφωνία. Σεβαστές οι απόψεις. Όμως, αυτό που οφείλει η δημοκρατικά εκλεγμένη κυβέρνηση, η δημοκρατικά εκλεγμένη πλειοψηφία από τα συγκροτημένα θεσμικά όργανα της Πολιτείας και της Δημοκρατίας, είναι να υπερασπίσει το εθνικό συμφέρον και αυτό ακριβώς θα κάνει», είπε η κ. Γεροβασίλη.

«Και θα το κάνει, έχοντας απέναντι αυτούς οι οποίοι σήμερα ψεύδονται, οι οποίοι σήμερα διαστρεβλώνουν τις ίδιες τους τοποθετήσεις, τα ίδια τους τα θέματα, τα ίδια τους τα πιστεύω προκειμένου να έχουν μικροκομματικά οφέλη. Όμως, θα πρέπει να ξέρουν, ότι αυτοί οι οποίοι προσπαθούν να αντλήσουν ψήφους από την ακροδεξιά, για να μην δημιουργηθεί ένα άλλο κόμμα στα δεξιά τους, στα δεξιά της ΝΔ, να ξέρουν ότι τότε, κερδίζει μόνο η ακροδεξιά», πρόσθεσε.