Γερουλάνος: Η δύναμη, η γνώση, η πείρα βρίσκονται στις τοπικές κοινωνίες (pics)

Ο Παύλος Γερουλάνος, υποψήφιος για την προεδρία του Κινήματος Αλλαγής, επισκέφθηκε χθες περιοχές της Στερεάς Ελλάδας και το απόγευμα παρουσίασε το πολιτικό του σχέδιο για την αναγέννηση της κοινωνίας, της οικονομίας και της παράταξης, σε συγκέντρωση υποστηρικτών του στη Λαμία. Σήμερα το πρωί, αναχωρώντας από τη Στερεά Ελλάδα με προορισμό την Εύβοια δήλωσε:

«Πάντα μου άρεσε να προσεγγίζω την πολιτική αλλιώς. Όπως και αυτή την καμπάνια.

Για παράδειγμα, να παρουσιάζω αυτά που θέλω να πω και μετά να ακούω. Όχι απλά να μιλάω και να φεύγω.

Έτσι και χθες στη Λαμία παρουσίασα την πολιτική μας πρόταση για την Αναγέννηση της χώρας, με έμφαση στο πώς μπορούμε να αναδείξουμε τον αναξιοποίητο πλούτο της Στερεάς Ελλάδας.

Και μετά, σε μία απολαυστική συζήτηση με δεκάδες φίλες και φίλους, μιλήσαμε για τα πάντα. Για την καθημερινότητα, τα πραγματικά προβλήματα, αλλά και για το Κίνημα Αλλαγής και πώς θα σηκώσουμε ξανά όλοι μαζί κεφάλι.

Πιστεύω πολύ στη δύναμη της τοπικής κοινωνίας. Εκεί είναι η πείρα, εκεί είναι η γνώση, εκεί μπορούν να αντιμετωπίζονται και να λύνονται τα περισσότερα προβλήματά μας. Και όχι από τα υπουργικά γραφεία»

Το απόγευμα, σε συνέχεια της περιοδείας του στην Εύβοια θα πραγματοποιήσει κεντρική ομιλία στο ξενοδοχείο Παλίρροια της Χαλκίδας στις 19:00. 
 

Πηγή: skai.gr