Κλείσιμο

Γεωργιάδης σε ΣΚΑΪ: «Βολές» κατά ΣΥΡΙΖΑ για την εξεταστική - Τι θα παρουσιάσει η ΝΔ

Για ψέματα κατηγορεί τον ΣΥΡΙΖΑ και την Εφημερίδα των Συντακτών, ο Υπουργός Ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης  ο οποίος απάντησε μιλώντας στον ΣΚΑΪ και την εκπομπή «Σήμερα», στο δημοσίευμα σχετικά με την ανάθεση δημοσκόπησης σε εταιρεία από το Υπουργείο ανταγωνιστικότητας.

«Ό,τι έγραψε η εφημερίδα και με αφορμή αυτά εξέδωσε ανακοίνωση ο ΣΥΡΙΖΑ είναι όλα ψέματα», τόνισε χαρακτηριστικά ο Υπουργός. Εξήγησε ότι η συγκεκριμένη εταιρεία επιλέχθηκε επειδή προσέφερε την χαμηλότερη τιμή και είναι μια από τις καλύτερες στην Ελλάδα. Πρόσθεσε ότι έγινε απευθείας ανάθεση λόγω της έκτακτης κατάστασης που δημιουργούσε η πανδημία. 

Γεωργιάδης για εξεταστική: Θα μπει κόσμος φυλακή - Ηλιόπουλος: Δεν ανησυχούμε στον ΣΥΡΙΖΑ

Σχετικά με την πρόταση για σύσταση εξεταστικής επιτροπής που πρότεινε ο ΣΥΡΙΖΑ, ο κ. Γεωργιάδης πέρασε στην αντεπίθεση λέγοντας ότι θα έχει πολύ ενδιαφέρον να διερευνηθούν οι περιπτώσεις των εταιρειών δημοσκοπήσεων Vox Pop και της Bridging Europe.

«Θέλω πολύ να δω τον ΣΥΡΙΖΑ και τον κ. Βαξεβάνη να εξηγήσουν πως ιδρύθηκε ξαφνικά μια εταιρεία άγνωστη η οποία παρουσίασε, προ ευρωεκλογών, 1,2%  διαφορά της ΝΔ  με τον ΣΥΡΙΖΑ και μετά από 10 μέρες εξαφανίστηκε». Όπως τόνισε το ζήτημα αυτό θα παρουσιαστεί από πλευράς Νέας Δημοκρατίας στην εξεταστική επιτροπή.

Από την πλευρά του, ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Νάσος Ηλιόπουλος, απάντησε ότι η αξιωματική αντιπολίτευση δεν ανησυχεί για τις υποθέσεις που αφορούν τη διακυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ.

«Λέμε να ψηφιστεί η πρόταση για την εξεταστική επιτροπή και δεν έχουμε καμία ανησυχία για τις υποθέσεις που αφορούν τον ΣΥΡΙΖΑ», ανέφερε χαρακτηριστικά ο  κ. Ηλιόπουλος και πρόσθεσε ότι στο επίκεντρο θα βρεθεί η «Λίστα Πέτσα».

Πηγή: skai.gr