Γεννηματά:O Τσίπρας δεν είναι σύχρονος Οδυσσέας αλλά μνηστήρας της εξουσίας

Αδίστακτος μνηστήρας της εξουσίας και όχι σύγχρονος Οδυσσέας όπως θέλει να φαντασιώνεται, είναι σύμφωνα με την πρόεδρο του Κινήματος Αλλαγής, Φώφη Γεννηματά, ο Αλέξης Τσίπρας.

Όπως ανέφερε σε ανακοίνωση της η κα Γεννηματά ο Πρωθυπουργός μπορεί να μίλησε σήμερα για «ημέρα λύτρωσης», αλλά είναι ο Ελληνικός λαός πληρώνει τα δυσβάσταχτα λύτρα.

Το αχρείαστο και επώδυνο Μνημόνιο ΣΥΡΙΖΑ/ΑΝΕΛ έληξε, αλλά τα προβλήματα είναι εδώ, παραμένουν και ταλανίζουν τον λαό, τόνισε η Πρόεδρος του Κινάλ μιλώντας παράλληλα για μεγάλο κόστος για την Ελλάδα και τους Ελληνες.

Συγκεκριμένα, όπως χαρακτηριστικά, δήλωσε, οι τυχοδιωκτισμοί του κ. Τσίπρα το 2015, κόστισαν 200 δις ευρώ, οδήγησαν σε νέα σκληρότερα μέτρα, σε διαρκή επιτροπεία, διόγκωσαν το δημόσιο χρέος κι έβαλαν θηλιά στο λαιμό του Ελληνικού λαού.

Παράλληλα η κα Γεννηματά έκανε λόγο για πελατειακές λογικές, καθεστωτισμό, λαϊκισμό, δημαγωγία, ψεύτικες υποσχέσεις, κυνισμό και απανθρωπιά, που δεν πρόκειται να ξεχαστεί από την κοινωνία, πρoσθέτοντας μάλιστα πως ακόμη σήμερα, ο κος Τσίπρας δεν δίστασε να επιδοθεί σε κήρυγμα μίσους και διχασμού.

Η πρόεδρος, κάλεσε την κυβέρνηση να ζητήσει συγγνώμη για τα χαμένα χρόνια και τις αχρείαστες θυσίες, αντί να πανηγυρίζει.

Τέλος, υπογράμμισε την αναγκαιότητα του η χώρα να κάνει πλέον μια νέα αρχή υπό την αιγίδα μιας προοδευτικής διακυβέρνησης που θα στοχεύει στο δημόσιο συμφέρον και το κοινό καλό της χώρας.
Πηγή: skai.gr