Κλείσιμο

Γεννηματά: Χρειαζόμαστε συνεννόηση – Δεν υπάρχουν περιθώρια για πισωγυρίσματα

«Χρειαζόμαστε συνεννόηση, κοινωνική ειρήνη και συναίνεση στη βάση μιας προγραμματικής συμφωνίας», υπογράμμισε η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Φώφη Γεννηματά, μιλώντας στο Mega.

Η Φώφη Γεννηματά επεσήμανε ότι το τρίτο μνημόνιο που υπέγραψε ο Αλέξης Τσίπρας ήταν αχρείαστο καθώς η χώρα μέχρι τον Ιανουάριο ήθελε λίγο ακόμη να βγει στις αγορές και επέκρινε τον ΣΥΡΙΖΑ για επιλογές που οδήγησαν τη χώρα προς τα πίσω.

«Κάναμε ένα βήμα μπρος μετά από το συμβούλιο πολιτικών αρχηγών και κάνουμε πέντε βήματα πίσω στην πορεία προς τις εκλογές» ανέφερε και έκανε λόγο για κοκορομαχίες ανάμεσα στις ηγεσίες του ΣΥΡΙΖΑ και της Ν.Δ. «Κάνουν σαν μικρά παιδιά» σχολίασε και εκτίμησε ότι το ΠΑΣΟΚ μπορεί να συνθέσει δυνάμεις, ενώ υποστήριξε ότι δεν υπάρχουν περιθώρια για πισωγύρισμα.

Απάντηση έδωσε και στη πρόσφατη τοποθέτηση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα, ο οποίος είχε υπογραμμίσει ότι δεν συνεργάζεται με το ΠΑΣΟΚ του κυρίου Βενιζέλου. «Θα του συνιστούσα αντί να ασχολείται με τα εσωτερικά του ΠΑΣΟΚ να μαζέψει το κόμμα του που φυλλορροεί» είπε η κυρία Γεννηματά.
Πηγή: Πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ