Γεννηματά: Οι προοδευτικοί πολίτες έχουν γυρίσει την πλάτη στον ΣΥΡΙΖΑ

«Η ψήφος που πονάει τον Τσίπρα είναι η ψήφος στο Κίνημα Αλλαγής», είπε μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό «Θέμα 104,6» η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ Φώφη Γεννηματά, προσθέτοντας μάλιστα πως αυτό ότι θα φανεί και στο αποτέλεσμα. 

Όπως είπε η κ. Γεννηματά, «οι προοδευτικοί πολίτες έχουν γυρίσει την πλάτη στον ΣΥΡΙΖΑ.»


Οι εκλογές δεν είναι δημοσκόπηση, ούτε δημοψήφισμα. Έχουν αξία, έχει μεγάλη δύναμη η ψήφος του ελληνικού λαού, καθώς η κυβέρνηση εδώ και καιρό είναι σε δυσαρμονία με την θέληση του λαού. Κάθε μέρα που μένει στην εξουσία η κυβέρνηση Τσίπρα κάνει ζημιά.

«Εμείς απευθυνόμαστε στους προοδευτικούς ψηφοφόρους, η ήττα του ΣΥΡΙΖΑ περνάει μέσα από την ενίσχυση του ΚΙΝΑΛ», τόνισε η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ δηλώντας αισιόδοξη:

 «Ήδη οι συγκεντρώσεις δείχνουν ότι έχει ξυπνήσει ο κοιμώμενος γίγαντας της Κεντροαριστεράς και οι εξελίξεις θα είναι ραγδαίες μετά τις εκλογές».

«Ο κ. Τσίπρας λειτουργεί με το σκεπτικό πώς θα μείνει ο ίδιος λίγο παραπάνω στην εξουσία, ο στόχος του είναι να έχει τη δύναμη της κυβέρνησης στα χέρια του, δεν τον νοιάζει ούτε το κόμμα του ούτε τίποτα» είπε η Φώφη Γεννηματά κατηγορώντας τον πρωθυπουργό, ενώ τόνισε πως το αποτέλεσμα της κάλπης θα πρέπει να οδηγήσει σε εθνικές εκλογές.

Η Κα Γεννηματά τέλος εξαπέλυσε πυρά και κατά του Κυριάκου Μητσοτάκη, εκφράζοντας πως παίζει το παιχνίδι του ΣΥΡΙΖΑ, λίγες μέρες πριν από τις εκλογές.