"Γενικόλογες οι προγραμματικές δηλώσεις της κυβέρνησης"

"Γενικόλογο" χαρακτηρίζει το πλαίσιο των προγραμματικών δεσμεύσεων της κυβέρνησης ο πρόεδρος του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Κωνσταντίνος Μίχαλος, αναφέροντας ότι "δεν απαντά στο κύριο ερώτημα, που ήταν και είναι σαφές: με ποιες συγκεκριμένες πολιτικές θα μειωθεί το δημόσιο χρέος και το έλλειμμα".

Στην ατζέντα της κυβέρνησης εκτιμούμε ότι θα πρέπει να μπουν και μια σειρά από δύσκολα αλλά αναγκαία ζητήματα

"Το μέγεθος της προσπάθειας που πρέπει να καταβληθεί είναι μεγάλο και πρέπει να καταβληθεί τόλμη και αποφασιστικότητα και, κυρίως, η κυβέρνηση να αφήσει κατά μέρος το φόβο του πολιτικού κόστους. Στην ατζέντα της κυβέρνησης εκτιμούμε ότι θα πρέπει να μπουν και μια σειρά από δύσκολα αλλά αναγκαία ζητήματα, όπως το ασφαλιστικό και το εργασιακό, η επίλυση των οποίων θα οδηγήσει στην άμβλυνση των προβλημάτων της οικονομίας.

Ευχόμαστε και ελπίζουμε η κυβέρνηση, με το νέο πρόγραμμα σταθερότητας και ανάπτυξης το οποίο θα υποβάλλει στην Ε.Ε., να προσαρμόσει την πολιτική της στα πραγματικά δεδομένα της οικονομίας και να δώσει ελπίδα και προοπτική σε όλη την κοινωνία και την αγορά" καταλήγει ο κ. Μίχαλος.







Πηγή: skai.gr