Γ. Σγουρός: Λάβαμε ποσοστό ελπίδας για το μέλλον της αυτοδιοίκησης

«Δώσαμε έναν σκληρό αγώνα ώστε να αναδείξουμε το πραγματικό διακύβευμα των αυτοδιοικητικών εκλογών», τονίζει ο υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής Γιάννης Σγουρός σε δελτίο τύπου, ο οποίος κατέλαβε την τρίτη θέση στις περιφερειακές εκλογές.

Συνεχίζει λέγοντας, πως επρόκειτο για έναν "άνισο αγώνα, με πολλές δυσκολίες και εμπόδια. Μέσα σε ένα πολωμένο πολιτικά κλίμα. Ήμασταν μόνοι μας. Είχαμε απέναντί μας κομματικούς - και όχι μόνο - μηχανισμούς."

Αν και, όπως επισημαίνει, "ξέραμε τους «κανόνες του παιχνιδιού», δεν διστάσαμε να μπούμε σε αυτή την μάχη", προσθέτοντας, πως η παράταξή του υπερασπίστηκε την Περιφέρεια και τον αυτοδιοικητικό της χαρακτήρα, γιατί "η Περιφέρεια υπάρχει για τους πολίτες". Επίσης, τόνισε, πως η παράταξ? του θα μείνει μακριά από οποιαδήποτε κομματική αντιπαράθεση.

Ευχαρίστησε "τους χιλιάδες πολίτες στην Αττική που για ακόμη μια φορά μας εμπιστεύθηκαν ξεπερνώντας τις κομματικές γραμμές.", συμπληρώνοντας, πως "το ποσοστό που λάβαμε είναι ένα ποσοστό ελπίδας για το μέλλον της αυτοδιοίκησης".

Ευχαρίστησε, επίσης, τους συνεργάτες και τα μέλη της παράταξής του που έδωσαν ανιδιοτελώς αυτή τη μάχη ψήφο ψήφο και την οικογένειά του, που τον στήριξε όλο αυτό τον καιρό με ατελείωτη υπομονή.
Τέλος, συνεχάρη τους εκπροσώπους των δύο κομμάτων στην Περιφέρεια Αττικής για την είσοδό τους στον β΄ γύρο.