Κλείσιμο

Ξέφυγε ο Ερντογάν: Επίθεση στην Ελλάδα και στον Μπάιντεν – Παρέμβαση στις εκλογές των ΗΠΑ

«Αν έρθουν οι Ρεπουμπλικανοί θα είναι πολύ πιο εύκολες και πολύ πιο γρήγορες οι διαδικασίες για τα F-16» δήλωσε ευθέως ο Τούρκος πρόεδρος

«Ξέφυγε» ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν. Όπως μεταδίδει ο Μανώλης Κωστίδης, το πρωί ο Τούρκος πρόεδρος εξαπέλυσε επίθεση στην Ελλάδα, αλλά και στον Τζο Μπάιντεν, παρεμβαίνοντας ευθέως στις εκλογές των ΗΠΑ υπέρ των Ρεπουμπλικανών! 

«Τον επόμενο μήνα ευελπιστώ να έχουμε καλύτερα νέα σε σχέση με τα F-16» σημείωσε. Δήλωσε μάλιστα ξεκάθαρα ότι επιθυμεί να κερδίσουν οι Ρεπουμπλικανοί ώστε να λυθεί το θέμα των μαχητικών στο Κογκρέσο.


«Αν έρθουν οι Ρεπουμπλικανοί θα είναι πολύ πιο εύκολες και πολύ πιο γρήγορες οι διαδικασίες για τα F-16» δήλωσε ευθέως.   

Μιλώντας σε δημοσιογράφους κατά την επιστροφή του από Ουζμπεκιστάν, ο Τούρκος πρόεδρος ισχυρίστηκε ότι «η Ελλάδα, οι ΗΠΑ, ορισμένες χώρες της EΕ προστατεύουν τρομοκράτες, συμπεριλαμβανομένων μελών της τρομοκρατικής οργάνωσης FETO» του Φετουλάχ Γκιουλέν.

«Ποιος τους στηρίζει; Κυρίως Ελλάδα. Τρέχουν στην Ελλάδα και από εκεί τρέχουν στην Ευρώπη. Όλοι εκεί διαφεύγουν… Ζουν στη Γερμανία, Γαλλία, Ολλανδία, Δανία, Αγγλία, Αμερική. Και η Αμερική κρύβει αυτόν τον άνθρωπο. Ποιος  τον κρύβει; Ο Μπάιντεν. Τους έδωσαν ένα τεράστιo αρχοντικό στην Πενσυλβανία, όπου μένει αυτός ο άνθρωπος. Αν με ρωτούσατε πού είναι το κέντρο της τρομοκρατίας αυτό θα σας έλεγα» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ο Τούρκος πρόεδρος κατηγόρησε την Ελλάδα ότι στηρίζει τις τρομοκρατικές κουρδικές οργανώσεις μέσω του περίφημου «στρατοπέδου του Λαυρίου» που είναι στην πράξη κέντρο φιλοξενίας... 

Επίσης, εξέφρασε την ενόχλησή του για το λιμάνι της Αλεξανδρούπολης, καθώς τον ενοχλεί αφάνταστα η αμερικανική παρουσία στο στρατηγικής σημασίας αυτό λιμάνι.

Πηγή: skai.gr