Επιμένει σε εικονική συμφωνία η πλευρά Καλογρίτσα: «Αδιάσειστα τα στοιχεία»

Στις καταγγελίες περί εικονικής συμφωνίας με την CCC προκειμένου να λάβει 3 εκατ. ευρώ για να μετάσχει στο διαγωνισμό για τις τηλεοπτικές άδειες, επιμένει η πλευρά Καλογρίτσα διά του Δημήτρη Λουβέρδη, πληρεξούσιου δικηγόρου των εταιριών του επιχειρηματία.

Στη σχετική δήλωση η πλευρά Καλογρίτσα κατηγορεί τη λιβανέζικη εταιρία ότι εμμένει σε ψευδείς παραστάσεις ενώπιον δικαστηρίων της ημεδαπής και της αλλοδαπής και αναφέρει έως τώρα επέλεξε τη στάση της σιωπής «σε έμπρακτη εκδήλωση του σεβασμού μας στην Ελληνική Δικαιοσύνη και στο έργο αυτής».

«Τα στοιχεία που αποδεικνύουν την αληθινή συμφωνία και κυρίως τα μέρη που πραγματικά σύνηψαν αυτήν, όπως άλλωστε αυτά αναδεικνύονται και από τα κατατεθέντα mail, είναι αδιάσειστα και θα αναδειχθούν στο πλαίσιο της εν εξελίξει δικαστικής έρευνας», τονίζει η πλευρά Καλογρίτσα με αφορμή τα δημοσιεύματα για την υπόθεση.

Προσθέτει ότι εξίσου αδιάσειστα είναι και τα στοιχεία «τα οποία αποδεικνύουν που και με υποδείξεις ποιών διατέθηκαν τα κεφάλαια εκατομμυρίων ευρώ, προς προώθηση και προσαύξηση της αξίας Εντύπου φίλα διακείμενου στην κατά τον οικείο χρόνο Κυβέρνηση και τα οποία θα προσκομιστούν αρμοδίως στις Δικαστικές Αρχές».

Tι έγραφε τo email με τις αναφορές σε «Λευκό Οίκο» και η «White Porscha»

Υπενθυμίζεται ότι το email στο οποίο αναφέρεται ο πληρεξούσιος δικηγόρος των εταιριών Καλογρίτσα, φέρεται να εστάλη από υπεύθυνο της εταιρείας CCC προς τον Κυριάκο Τόμπρα που ενεργούσε για λογαριασμό του επιχειρηματία- εργολάβου Χρήστου Καλογρίτσα.

«Ο επικεφαλής και ο Λευκός Οίκος, και η White Porscha είχαν συμφωνήσει τα τραπεζικά στοιχεία των "φίλων" στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα και ποιου τα στοιχεία θα χορηγηθούν μέσω του Κυπριακού Αριθμού, που είχα μοιραστεί μαζί σας. Ας παραμείνουμε σε αυτή τη φόρμουλα. Η προκαταβολή θα πάει σε "φίλους" στα Η.Α.Ε. (Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα) και εκείνοι με τη σειρά τους θα την στείλουν τοπικά», αναφέρει το email.

Πηγή: skai.gr