Κλείσιμο

Ενόψει των προγραμματικών δηλώσεων

Διαδοχικές συναντήσεις με τους υπουργούς είχε τη Δευτέρα ο πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής, ενόψει των προγραμματικών δηλώσεων της κυβέρνησης.

Η ενίσχυση του τομέα υγείας με νέες προσλήψεις, η επανίδρυση του ΕΣΥ και η πρωτοβάθμια φροντίδα είναι οι άμεσοι στόχοι του υπουργείου δήλωσε ο Δημήτρης Αβραμόπουλος.

• • Κεντρική θέση στον αγροτικό τομέα καταλαμβάνει η ανασυγκρότηση των πυρόπληκτων περιοχών τόνισε ο Αλέξανδρος Κοντός. Παράλληλα, ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης αναφέρθηκε σε ένα ευρύ πρόγραμμα αναδιαρθρώσεων των καλλιεργειών.

Για μεγαλύτερη έμφαση στην ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών στον τουρισμό έκανε λόγο ο Άρης Σπηλιωτόπουλος Ο υπουργός Τουριστικής Ανάπτυξης πρόσθεσε ότι θα προχωρήσει άμεσα η αξιοποίηση της περιουσίας της εταιρίας τουριστικής ανάπτυξης.

Από την πλευρά του, ο υπουργός Πολιτισμού Μιχάλης Λιάπης τόνισε ότι ο πολιτισμός και ο αθλητισμός σχετίζονται με την καθημερινότητα του πολίτη και πρόσθεσε, θα συνεχίσουμε αυτή τη πολιτική για να φέρουμε τον κόσμο πιο κοντά με ένα κοινωνικό πρόσωπο.

Παράλληλα, επεσήμανε ότι προτεραιότητα αποτελεί η αποκατάσταση του περιβάλλοντος στην Αρχαία Ολυμπία ενόψει και της αφής της Ολυμπιακής φλόγας το 2008. Σε ό,τι αφορά τον αθλητισμό, τόνισε ο υπουργός Πολιτισμού, πρώτη προτεραιότητα είναι η πάταξη της βίας στα γήπεδα.
Πηγή: skai.gr