«Ένα 24ωρο του Άδωνι»: Άρτια σκηνοθετημένο προεκλογικό σποτ του Γεωργιάδη

Στην τελική ευθεία για τις εθνικές εκλογές οι βουλευτές όλων των κομμάτων ετοιμάζονται για να δώσουν την "προεκλογική τους μάχη" ετοιμάζοντας τα όπλα τους. 

Ένας εξ αυτών, ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, Άδωνις Γεωργιάδης έχει ήδη ετοιμάσει το δικό του... όπλο το -άρτια σκηνοθετημένο- προεκλογικό σποτ που αναρτήθηκε στο YouTube την Πέμπτη. Τίτλος του, "Ένα 24ωρο του Άδωνι" και δείχνει πώς περνά την ημέρα του ο βουλευτής. Από το ξύπνημα στις 6 το πρωί και την πρωινή γυμναστική στο διάδρομο, μέχρι την παρουσία του σε τηλεοπτικές και ραδιοφωνικές εκπομπές, την δουλειά στα γραφεία του κόμματος στην Πειραιώς, την παρουσία του στη Βουλή, το τηλεφώνημα από γιο του, το διάλειμμα για… βρώμικο, τη συνάντηση με φίλους του στο καφενείο και την "Ελληνική Αγωγή" όπου ο Άδωνις Γεωργιάδης πίνει καφέ από φλιτζάνι με το όνομα… Ευγενία, τη σύζυγό του.

Στο τέλος μιας κουραστικής μέρας ο αντιπρόεδρος της ΝΔ επιστρέφει στο σπίτι του και απευθυνόμενος στον πολίτη δεν παραλείπει την αυτοκριτική, ("φωνάζω καμιά φορά") αλλά στέλνει μήνυμα για ενότητα και στήριξη.