Έκτακτη συνάντηση Αλογοσκούφη – Κλαδά

Έκτακτη συνάντηση είχε νωρίς το απόγευμα της Παρασκευής ο υπουργός Οικονομίας, Γιώργος Αλογοσκούφης, με τον επικεφαλής της Υπηρεσίας Ειδικών Ελέγχων, Σπύρο Κλαδά.

Σύμφωνα με πηγές του υπουργείου Οικονομίας, η συνάντηση έγινε σε αρμονικό κλίμα.

Το πρωί ο κ. Αλογοσκούφης, μετά τη συνάντησή του με τον πρωθυπουργό, παρέσχε για ακόμα μία φορά κάλυψη στον κ. Κλαδά, λέγοντας πως έχει επανειλημμένα τονίσει ότι η υπηρεσία κάνει πολύ καλά τη δουλειά της.

Παράλληλα ο κ. Αλογοσκούφης διέταξε τη διενέργεια Ένορκης Διοικητικής Εξέτασης από την Υπηρεσία Ειδικών Ελέγχων, με αφορμή τη δημοσίευση στον Τύπο απόρρητων στοιχείων έρευνας της υπηρεσίας που αφορούν στην υπόθεση Αναστασιάδη, ενώ ανέθεσε στον κ. Κλαδά να διερευνήσει εσωτερικά την υπόθεση.

Από το βήμα της Βουλής ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέκος Αλαβάνος έθεσε θέμα δυσπιστίας του λαού απέναντι στη ΝΔ, με αφορμή την υπόθεση της ανεξαρτητοποίησης του Κ. Κουκοδήμου, ενώ ζήτησε από την κυβέρνηση να πει εάν καλύπτει με την εμπιστοσύνη της τον επικεφαλής της Υπηρεσίας Ειδικών Ελέγχων, Σπύρο Κλαδά.

Απαντώντας ο κ.Παυλόπουλος είπε ότι η εμπιστοσύνη του λαού προς την κυβέρνηση διαπιστώνεται στη Βουλή και ότι "όποιος θέλει και θεωρεί ότι υπάρχει πρόβλημα εμπιστοσύνης,ιδού η Ρόδος...".

Στο μεταξύ, στον ανακριτή κατέθεσε ο δημοσιογράφος της εφημερίδας "Πρώτο Θέμα", Γιάννης Μακρυγιάννης, δηλώνοντας ότι ήταν παρών στη συνάντηση του Θέμου Αναστασιάδη με την Εύη Τσέκου και το δικηγόρο της. Ο κ. Μακρυγιάννης υποστήριξε δεν τους επεδείχθη, ούτε έλαβαν κανένα DVD.
Πηγή: skai.gr