Ολοκληρώθηκε η σύσκεψη στο Μαξίμου - Στη Μόρια κυβερνητικό κλιμάκιο

Έκτακτη διυπουργική σύσκεψη για τη Μόρια πραγματοποιήθηκε στο Μέγαρο Μαξίμου υπό τον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη. Στη σύσκεψη συμμετείχαν ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, ο υπουργός Υγείας, Βασίλης Κικίλιας, ο υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής, Νότης Μηταράκης, ο αναπληρωτής υπουργός Γιώργος Κουμουτσάκος, ο υπουργός Εσωτερικών, Τάκης Θεοδωρικάκος, ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκος Χαρδαλιάς, ο Διοικητής της ΕΥΠ, Παναγιώτης Κοντολέων και ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ, Κωνσταντίνος Φλώρος. 

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Στέλιος Πέτσας, ανακοίνωσε ότι με εντολή του πρωθυπουργού, μεταβαίνει στη Μόρια κυβερνητικό κλιμάκιο με τους υπουργούς Μετανάστευσης και Ασύλου, Νότη Μηταράκη, Εσωτερικών, Τάκη Θεοδωρικάκο και τον πρόεδρο του ΕΟΔΥ, Παναγιώτη Αρκουμανέα. Μετά από επιτόπια εκτίμηση της κατάστασης θα παραχωρήσουν κοινή συνέντευξη Τύπου στις 18.00.

Επιπλέον στις 13.00 ο αναπληρωτής υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου, Γιώργος Κουμουτσάκος θα ενημερώσει τους διαπιστευμένους συντάκτες για τα χθεσινοβραδυνά επεισόδια στη Μόρια.

 

Πηγή: skai.gr