Διχάζει η υπόθεση Βουλγαράκη

Η υπόθεση Βουλγαράκη φαίνεται πως διχάζει τα στελέχη της Νέας Δημοκρατίας.

Ο Γιάννης Κεφαλογιάννης με άρθρο του στο Έθνος της Κυριακής, ζητά εμμέσως την αποπομπή του υπουργού Ναυτιλίας, υποστηρίζοντας ότι ο πρωθυπουργός οφείλει να πάρει πρωτοβουλίες, έστω και επώδυνες, για να υπάρξει κάθαρση στην πολιτική ζωή και να προστατευτούν τα στελέχη της ΝΔ από εκείνους που προσβάλλουν την παράταξη.

Παράλληλα, ο κ. Κεφαλογιάννης υπογραμμίζει ότι όποιος θέλει να κάνει τον επιχειρηματία, πρέπει να σταματήσει να είναι πολιτικός.

Στον αντίποδα, η υπουργός Απασχόλησης υποστήριξε το Σάββατο από τη Θεσσαλονίκη όπου βρέθηκε για τα εγκαίνια της ΔΕΘ, ότι οι υπουργοί πρέπει να μένουν στη θέση τους για ικανό χρονικό διάστημα, ώστε να έχουν χρόνο να ολοκληρώσουν το έργο τους.

Εν τω μεταξύ, σε συνέντευξή του στον Ελεύθερο Τύπο της Κυριακής, ο κ. Βουλγαράκης χαρακτηρίζει τους επικριτές του πολιτικούς συκοφάντες, και υπογραμμίζει ότι ο ανασχηματισμός είναι αποκλειστικά και μόνο θέμα του πρωθυπουργού.

Πάντως, ο υπουργός Ναυτιλίας παραδέχεται ότι η σύζυγός του έκανε τα συμβόλαια του Βατοπεδίου, ωστόσο δεν εισέπραξε, όπως σημειώνει, ούτε ένα ευρώ.

Οι επιχειρηματικές δραστηριότητες του κ. Βουλγαράκη φαίνεται πως , καθώς σύμφωνα με δημοσκόπηση για τον Ελεύθερο Τύπο της Κυριακής, σχεδόν δύο στους τρεις πολίτες, ζητούν ανασχηματισμό.
Πηγή: skai.gr