Διπλά πυρά από Παπαρήγα

Να μην παγιδευτούν από την κινδυνολογία, ούτε να δεχθούν να εκφράζονται από ηγεσίες που κοιτούν την κάλπη κάλεσε τους εργαζόμενους η γενική γραμματέας του ΚΚΕ, Αλέκα Παπαρήγα, κατά την ομιλία της στην προ ημερησίας συζήτηση στη Βουλή για το Ασφαλιστικό.

Παράλληλα κάλεσε το λαό να "προλάβει να γκρεμίσει τις πολιτικές που τον θέτουν στο περιθώριο". Χαρακτήρισε "αντιδραστικές" τις μεταρρυθμίσει της κυβέρνησης, μίλησε για αρπαγή των κατακτήσεων πολλών ετών των εργαζόμενων και πρόσθεσε πως η πολιτική αυτή στηρίζεται στη φιλοσοφία του "διαίρει και βασίλευε".

Ακόμα, η κ. Παπαρήγα κατηγόρησε και τους δύο αρχηγούς των μεγάλων κομμάτων για υποκρισία, ψέμα και αμνησία και υποστήριξε ότι στόχος είναι να φτάσουμε στην εξατομίκευση της ασφάλισης.

Η κ. Παπαρήγα τάχθηκε υπέρ της ύπαρξης τριών Ταμείων (εργατοϋπαλλήλων, αυτοαπασχολούμενων και αγροτών) και κατά της ενοποίησης, τονίζοντας πως είναι αναχρονιστικοί οι διαχωρισμοί των επαγγελμάτων και απαράδεκτοι οι όροι που χρησιμοποιούνται για ευγενή και μη Ταμεία.

Τέλος, στη δευτερολογία της η Γενική Γραμματέας του ΚΚΕ άσκησε σφοδρή κριτική στο ΠΑΣΟΚ, με αιχμή τα όσα είπε στη δευτερολογία του ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ ότι "εμείς δεν περιμένουμε την Δευτέρα Παρουσία, ούτε την Κομμουνιστική Επανάσταση".

"Εμείς δεν είμαστε στα παράθυρα. Είμαστε έξω από τους τόπους δουλειάς και ενθαρρύνουμε τους εργαζόμενους. Πηγαίνουμε περιοδείες και δίνουμε εκεί τις μάχες μας. Δεν κάνουμε σποτάκια", απάντησε στον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ η κ. Παπαρήγα.
Πηγή: skai.gr