Δηλώσεις Ραγκούση

Ο εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ Γιάννης Ραγκούσης κάλεσε τον πρωθυπουργό να δηλώσει πως δεν θα επιμείνει στην αναθεώρηση του άρθρου 24 του Συντάγματος, που αφορά στην προστασία των δασών.

Ο Γιάννης Ραγκούσης δήλωσε ότι το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο εξέδωσε ψήφισμα με το οποίο ζητείται να σταματήσει κάθε προσπάθεια τροποποίησης του άρθρου 24 του Συντάγματος, προκειμένου να προστατευθούν πλήρως οι δασικές εκτάσεις στην Ελλάδα.

Ο εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ σημείωσε ότι το ψήφισμα δεν ψηφίσθηκε από τους ευρωβουλευτές του Λαϊκού Κόμματος στο οποίο μετέχει και η ΝΔ.

Εξ άλλου, αναφερόμενος στην έκθεση της Morgan Stanley, στην οποία υποστηρίζεται ότι, αν το ΠΑΣΟΚ κερδίσει τις εκλογές, η μετοχή του ΟΤΕ θα χάσει 15%, ενώ αν κερδίσει η ΝΔ θα ανέβει κατά 25%, τόνισε ότι πρόκειται για μια πρωτοφανή προσπάθεια επηρεασμού και καθοδήγησης της ψήφου του ελληνικού λαού.

Ο κ. Ραγκούσης κατηγόρησε τον διεθνή οίκο ότι λειτουργεί ως δεκανίκι της κυβέρνησης και μάλιστα σε μια στιγμή που, όπως είπε, η κυβέρνηση έχει χάσει την πρωτοβουλία των εξελίξεων και πρόσθεσε ότι οι εκτιμήσεις του δεν έχουν καμία απολύτως σχέση με την οικονομική επιστήμη.

Επίσης ο κ. Ραγκούσης, απαντώντας σε ερώτηση για τις τηλεοπτικές αναμετρήσεις των πολιτικών αρχηγών, τόνισε ότι το ΠΑΣΟΚ θα επιμείνει στην αναμέτρηση μεταξύ των κ.κ. Παπανδρέου και Καραμανλή.
Πηγή: skai.gr