Δια χειρός Λαλιώτη...

Φτάνει πια είναι το κεντρικό σύνθημα της προεκλογικής καμπάνιας του ΠΑΣΟΚ που παρουσίασε ο Κώστας Λαλιώτης ως επικεφαλής. Παράλληλα, την ερχόμενη Κυριακή θα κυκλοφορήσει ως ένθετο στις μεγάλης κυκλοφορίας εφημερίδες και το πρόγραμμα του κόμματος.

Η πρώτη φάση της καμπάνιας του ΠΑΣΟΚ περιλαμβάνει τρία τηλεοπτικά και ραδιοφωνικά μηνύματα τα οποία αναφέρονται στην εθνική αναγέννηση και την εθνική αφύπνιση.

Τα δύο πρώτα εστιάζουν στις πρόσφατες καταστροφές από τις πυρκαγιές, ενώ το τρίτο θέλει να δώσει την προοπτική, χρησιμοποιώντας τη φράση ΠΑΣΟΚ, μαζί μπροστά, ψηλά, δυνατά.

Ο Κώστας Λαλιώτης χαρακτήρισε τις εκλογές ως εκλογές της αλήθειας και τόνισε ότι η ΝΔ δεν έχει πρόγραμμα, θέσεις και προτάσεις.

• • src=/upload_files/Image/Grafika
• Ακόμα, χαρακτήρισε τον κ. Καραμανλή και τους υπουργούς της ΝΔ ξέπνοους και ανίκανους και εκτίμησε ότι ο ελληνικός λαός δεν πρόκειται να υπογράψει ποτέ τη λευκή επιταγή που ζητά ο πρωθυπουργός.

Απαντώντας σε σχετική ερώτηση, ο κ. Λαλιώτης τόνισε ότι η ΝΔ έχει κρυφή ατζέντα και απέδωσε σ΄ αυτό την άρνησή της να μετέχει ο κ. Καραμανλής σε προσωπικό διάλογο στην τηλεόραση με τον κ. Παπανδρέου.
Πηγή: skai.gr