Αυγενάκης: Σχεδιάζουμε από κοινού με τους πολίτες την επόμενη ημέρα

Ο γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας, Λευτέρης Αυγενάκης, δήλωσε από τη Θεσσαλονίκη ότι «η εικόνα της μιζέριας, της ανικανότητας και του διχασμού της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ πρέπει να αλλάξει και να αντικατασταθεί από την Ελλάδα των έργων, της ενότητας, της προόδου και της αισιοδοξίας».

Ο κ. Αυγενάκης προήδρευσε χθες στη συνεδρίαση της Διοικούσας Επιτροπής Θεσσαλονίκης, στην οποία συζητήθηκαν ζητήματα οργάνωσης και συντονισμού των δράσεων και εκδηλώσεων της ΝΔ στη Βόρεια Ελλάδα, με αφορμή την παρουσία του πρόεδρου του κόμματος Κυριάκου Μητσοτάκη στην 83η ΔΕΘ.

«Η συνεχής και εξωστρεφής παρουσία της ΝΔ αναδεικνύει ότι δίνουμε προτεραιότητα στα πραγματικά προβλήματα και τις ανάγκες της κοινωνίας και σχεδιάζουμε, από κοινού με τους πολίτες, την επόμενη ημέρα» υπογράμμισε ο κ. Αυγενάκης. 

«Ζητάμε από τους πολίτες να συμπορευθούμε σε μια προσπάθεια αναγέννησης της πατρίδας μας. Αυτή είναι η πρόκληση της επόμενης ημέρας και δεν συνδέεται μόνο με τα μνημόνια. Η Ελλάδα χρειάζεται μια συνολική επανεκκίνηση» πρόσθεσε. 

Σημειώνεται ότι η ΝΔ έχει προγραμματίσει πάνω από 250 στοχευμένες επισκέψεις κλιμακίων του κόμματος και 17 εκδηλώσεις σε όλους τους νομούς της Βόρειας  Ελλάδας, καθώς και μεγάλες εκδηλώσεις στον νομό Θεσσαλονίκης, το διάστημα από 10 έως 14 Σεπτεμβρίου.

Κορύφωση των εκδηλώσεων αποτελεί η κεντρική ομιλία του Κυριάκου Μητσοτάκη στη ΔΕΘ το Σάββατο, 15 Σεπτεμβρίου.

Πηγή: skai.gr