Τσίπρας: Η πρόταση δυσπιστίας σε Πολάκη θα μετατραπεί σε ψήφο εμπιστοσύνης

Με την απόφασή του να μετατρέψει τυχόν πρόταση δυσπιστίας της ΝΔ για τον Παύλο Πολάκη σε ψήφο εμπιστοσύνης της κυβέρνησης απάντησε ο Αλέξης Τσίπρας στον Κυριάκο Μητσοτάκη. «Δεν θα συζητήσουμε για τον Πολάκη, αλλά για τους πολλούς» ανέφερε χαρακτηριστικά, παράσχοντας πλήρη πολιτική κάλυψη στον αναπληρωτή υπουργό Υγείας για την επίθεση του στον Στέλιο Κυμπουρόπουλο. 

Όπως ανέφερε ο πρωθυπουργός, οποτεδήποτε ο κ. Μητσοτάκης, καταθέσει προσταη δυσπιστίας εναντίον οποιουδήποτε μέλους της κυβέρνησης, ή της κυβέρνησης, θα μετατρέψω την πρόταση σε ψήφο εμπιστοσύνης για την κυβέρνηση, θα μετατρέψω την πρόταση σε συζήτηση εφόλης της ύλης. 

«Θέλουμε πρόταση εμπιστοσύνης ώστε η συζήτηση να είναι επαρκής, τριήμερη, ουσιαστική για να θίξουμε όλα τα ζητήματα που θέλετε να αποφύγετε σαν το διάολο το λιβάνι… Ε, λοιπόν δεν θα τα αποφυγετε!» ανέφερε ο πρωθυπουργός, απευθυνόμενος στην πτέρυγα της ΝΔ. 

«Θέλετε να συζητάμε για το ύφος των Σφακιανών κι όχι για τη Novartis, το ασφαλιστικό τύπου Πινοσέτ, το κόψιμο των επιοδομάτων;» διερωτήθηκε μάλιστα ο πρωθυπουργός, θέλοντας να υποβαθμίσει τις σκαιές επιθεσείς του αναπληρωτή υπουργού Υγείας στον υποψήφιο ευρωβουλευτή της ΝΔ.
Πηγή: skai.gr