Γεννηματά: Ολιστικό πρόγραμμα περικοπής συντάξεων με ματωμένα πλεονάσματα

«Από το 2016 έπρεπε να είχαν επανέλθει οι εργασιακές σχέσεις, αφήστε τα δάκρυα για τους εργαζόμενους κ. Τσίπρα» απάντησε στον πρωθυπουργό η Φώφη Γεννηματά, κάνοντας λόγο για «ολιστικό πρόγραμμα περικοπής των συντάξεων» και «ματωμένα πλεονάσματα».

Η επικεφαλής του Κινήματος Αλλαγής, είπε ότι ζητεί εκλογές τώρα, γιατί η συγκυβέρνηση Τσίπρα – Καμμένου δεν έχει καμία νομιμοποίηση να συμφωνήσει το μέλλον του τόπου.

«Η περήφανη "καθαρή έξοδος" από το μνημόνιο δεν είναι τίποτα άλλο από συμφωνημένα θηριώδη πρωτογενή πλεονάσματα και σκληρά μετρά που είναι τέταρτο μνημόνιο χωρίς χρήματα, μόνο με υποχρεώσεις» επισήμανε.

«Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ κόστισε 200 δισεκ. ευρώ στην οικονομία, και επιβάρυνε τον ελληνικό λαό με 18 δισεκ. ευρώ» σημείωσε η επικεφαλής του ΚΙΝΑΛ.

«Κύριε Τσίπρα φτωχοποιήσατε τον ελληνικό λαό και καταστρέψατε τη μεσαία τάξη, καταντήσατε τον ελληνικό λαό στο μεγαλύτερο υποζύγιο της Ευρώπης. Ένα εκατομμύριο Έλληνες απειλούνται μα κατασχέσει, καταστρέψατε το κοινωνικό κράτος, στο ‘’ολιστικό σχέδιο ανάπτυξης’’ προβλέπονται έσοδα από τον ΕΝΦΙΑ που θα καταργούσατε» τόνισε η Φώφη Γεννηματά.

Πηγή: skai.gr