Θεοδωράκης: H ψήφος ανοχής ένα από τα μοντέλα που μπορεί να επιλεγούν

«Θα κάνουμε τα αδύνατα δυνατά για αποφυγή δεύτερων εκλογών» τόνισε ο επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης.

«H ψήφος ανοχής είναι ένα από τα μοντέλα που μπορεί να επιλεγούν» διευκρίνισε ακόμη. «Η Ελλάδα δεν θα αλλάξει επειδή ένα κόμμα θα έχει, αν έχει, 151 βουλευτές» τόνισε.

Πρόσθεσε ότι «αύριο το Ποτάμι δεν θα ξεκινήσει νέο προεκλογικό αγώνα, όπως είθισται να κάνουν τα κόμματα της αντιπολίτευσης.»

Απευθυνόμενος δε στους ψηφοφόρους του Ποταμιού τους διαβεβαίωσε ότι δεν πρόκειται να τους προδώσει, αλλά θα στηρίξει κάθε προσπάθεια για κοινωνικό πρόγραμμα. «Θα είμαστε παρόντες για να λεμε ‘ναι’ όπου συμφωνούμε και ‘όχι’ εκεί που κινδυνεύει η χώρα» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Σύμφωνα με τον κ. Θεοδωράκη χωρίς λεφτά, χωρίς προστάτες, χωρίς συμφωνίες με συμφέροντα το Ποτάμι κατόρθωσε το ακατόρθωτο, να μπει στη Βουλή με 16 βουλευτές.

Ο επικεφαλής του Ποταμιού επικοινώνησε νωρίτερα με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, και αναμένεται συνάντηση των δύο ανδρών μέσα στο επόμενο 48ωρο.

Σημειώνεται πάντως, ότι ο Πάνος Καμμένος απέκλεισε το ενδεχόμενο συνεργασίας με τον ΣΥΡΙΖΑ, αν στο κυβερνητικό σχήμα μετάσχει και το Ποτάμι.
Πηγή: skai.gr