Λοβέρδος: Άκαιρη η παρέμβαση του Παπανδρέου για το ΠΑΣΟΚ

«Άκαιρη» χαρακτήρισε μέσω του ΣΚΑΪ την παρέμβαση Παπανδρέου για διεξαγωγή συνεδρίου και εκλογή νέου προέδρου ο Ανδρέας Λοβέρδος. «Αυτή η κίνηση μάς δημιουργεί ανησυχία, γιατί κάθε εσωτερική διένεξη και σύγκρουση, όσο πολιτική κι αν είναι, έχει αντίκτυπο στην κυβέρνηση» εξήγησε ο υπουργός Παιδείας.

«Κάθε εσωτερικός κραδασμός μεταφέρεται στην κυβέρνηση και τη χώρα. Έχουμε χρόνο να τα κάνουμε όλα αυτά μετά την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας. Όσο και σπουδαίος και να είναι κάποιος, δεν είναι ώρα αυτή τη στιγμή να τίθενται τέτοια θέματα» πρόσθεσε.

«Κορυφή του παγόβουνου» χαρακτήρισε στον ΣΚΑΪ αυτό που συμβαίνει στο ΠΑΣΟΚ το μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου του κόμματος Κυριάκος Πιερακάκης, κάνοντας λόγο για «ψευτοδίλημμα αν τίθεται θέμα μεταξύ ΠΑΣΟΚ ή Δημοκρατικής Παράταξης». «Το ‘89 υπήρχε το ΠΑΣΟΚ – Δημοκρατική Συμπαράταξη από τον ιδρυτή του» εξήγησε.

Βολές κατά της Χαριλάου Τρικούπη, αλλά και της κυβερνητικής πολιτικής, εξαπέλυσε μέσω του σταθμού μας ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Φίλιππος Σαχινίδης, στον απόηχο της επιστολής του Γιώργου Παπανδρέου.

Μάλιστα, ερωτηθείς αν θα διεκδικούσε την προεδρία του ΠΑΣΟΚ, άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο, λέγοντας ότι «δεν έχει τεθεί ζήτημα προεδρίας» στο κόμμα, και «ότι όταν έρθει η ώρα, οι πολίτες θα αποφασίσουν». Πρόσθεσε πάντως ότι η ψήφος του για Πρόεδρο της Δημοκρατίας είναι δεδομένη.

Πηγή: skai.gr