Κλείσιμο

Αποχωρεί ο Απ. Ανδρεουλάκος

Την απόφασή του να αποχωρήσει από την ενεργό πολιτική ζωή γνωστοποίησε στον πρωθυπουργό ο υφυπουργός Εσωτερικών, Δημόσιας Διοίκησης κ Αποκέντρωσης Απόστολος Ανδρεουλάκος.

Μετά την επίσκεψή του στο Μέγαρο Μαξίμου, ο κ. Ανδρεουλάκος δήλωσε ότι η "επώδυνη" αυτή απόφασή του τον βασάνισε επί μακρόν και ότι έκρινε πως "μετά από μια επίμοχθη και αγωνιστική διαδρομή 30 ετών, κατά την οποία ό,τι είχα να προσφέρω στα κοινά το έδωσα, είχα το δικαίωμα να ιδιωτεύσω αφιερώνοντας τον χρόνο μου στην οικογένειά μου και το επάγγελμά μου".

Ο κ. Ανδρεουλάκος διαβεβαίωσε τον πρωθυπουργό ότι θα παραμείνει στρατιώτης στις τάξεις της παράταξης και ότι είναι πρόθυμος να χρησιμοποιηθεί οπουδήποτε για τις ανάγκες του εκλογικού αγώνα.

"Ο Απόστολος Ανδρεουλάκος υπηρέτησε την παράταξη με αφοσίωση και παρρησία... Μένει στρατιώτης της παράταξης η οποία τον τίμησε, αλλά και ο ίδιος ανταπέδωσε με το μακρόχρονο και επιτυχημένο έργο του ως βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας και ως υφυπουργός Εσωτερικών", αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο Θεόδωρος Ρουσόπουλος.
Πηγή: skai.gr