Απάντηση Παπανδρέου στο ΚΚΕ

Βολές εναντίον του ΚΚΕ εξαπέλυσε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Γιώργος Παπανδρέου, κατηγορώντας το ότι ταυτίζει ΝΔ και ΠΑΣΟΚ, βοηθώντας έτσι να αποσιωπούνται οι ευθύνες της κυβέρνησης.

Στην απαντητική επιστολή που έστειλε στη ΓΓ του ΚΚΕ Αλέκα Παπαρήγα, η οποία είχε παραπονεθεί για τις επιθέσεις του Θόδωρου Πάγκαλου, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ τονίζει μεταξύ άλλων ότι κανείς δε μονοπωλεί την ερμηνεία των ιστορικών γεγονότων ούτε κατέχει την απόλυτη αλήθεια.

Σημειώνει επίσης ότι λαός και πολίτες απαιτούν από τα κόμματα της αντιπολίτευσης ρεαλιστικές προτάσεις για έξοδο από την κρίση.

Ο κ. Παπανδρέου τονίζει ότι είναι στη διάθεση της κ. Παπαρήγα για συνάντηση το συντομότερο δυνατό προκειμένου να αναζητήσουν κοινές στάσεις και δράσεις παρά τις διαφωνίες τους.

"Νομίζω ότι δε χρειαζόταν τόσος καιρός για να αναλάβει την ευθύνη του ο κ. Παπανδρέου και να παραδεχτεί ότι ο αντικομμουνισμός είναι μια επιλογή προεκλογική του ΠΑΣΟΚ", δήλωσε η κα. Παπαρήγα, σχολιάζοντας την επιστολή Παπανδρέου.

Νωρίτερα, σε συνέντευξη Τύπου η Αλέκα Παπαρήγα είχε χαρακτηρίσει "άνευ αξίας" την όποια απαντητική επιστολή Παπανδρέου και είχε επισημάνει ότι αν την λάβουν θα την αρχειοθετήσουν".





Πηγή: skai.gr