Αντιπαράθεση Σημίτη - Καραμανλή για την οικονομία

Διασταύρωσαν τα ξίφη τους πρωθυπουργός και πρόεδρος της ΝΔ χθες στην προ ημερησίας διατάξεως συζήτηση στη Βουλή για την οικονομία, η οποία διεξήχθη μετά από αίτημα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.
Ο κ. Σημίτης επέμεινε στο ότι η ΝΔ διαθέτει κρυφό πρόγραμμα το οποίο όπως είπε απειλεί το κοινωνικό κράτος, τις αποδοχές των εργαζομένων ακόμη και τις θέσεις εργασίας που κατέχουν. Κατηγόρησε την αξιωματική αντιπολίτευση για καταστροφολογία, διαστροφή της πραγματικότητας και υπερβολικά ασόβαρη πολιτική.
Από την πλευρά του ο Κώστας Καραμανλής έκανε λόγο για αρχή μιας νέας εποχής, εμφανίστηκε βέβαιος για τη νίκη του κόμματός του, τονίζοντας ότι τα πάντα θα ελεγχθούν εξονυχιστικά και πως η νομιμότητα και το δημόσιο συμφέρον θα αποκατασταθούν μετά τις εκλογές.
Απευθυνόμενος στον πρωθυπουργό τόνισε ότι κάνει κακό στη χώρα, στην κυβέρνηση, στο κόμμα του, αλλά και στην αξιοπιστία του δημόσιου βίου όταν το μόνο του επιχείρημα είναι να προσπαθεί να διαψεύδει όλες τις εκθέσεις των διεθνών οργανισμών για την οικονομία.
Πηγή: skai.gr