Ανοιχτό το θέμα Κουκοδήμου

Ανοιχτό παραμένει για τη Νέα Δημοκρατία το θέμα των κυρώσεων προς το βουλευτή του κόμματος Κώστα Κουκοδήμου.

Ο γραμματέας του κόμματος Λευτέρης Ζαγορίτης μετά τη δίωρη συνάντηση του με τον πρωθυπουργό, δήλωσε ότι ο γραμματέας της κοινοβουλευτικής ομάδας της Νέας Δημοκρατίας θα χειριστεί το ζήτημα που έχει προκύψει με τον Κώστα Κουκοδήμο.

Μετά την δίωρη συνάντηση του με τον πρωθυπουργό ο γραμματέας του κόμματος, περιορίστηκε να δηλώσει ότι την υπόθεση χειρίζεται υπεύθυνα ο Γιάννης Τραγάκης.

Απέφυγε να δώσει άλλη απάντηση, τόσο για το τι μέλλει γενέσθαι με το κ. Κουκοδήμο, όσο και για τις αιχμές του υπουργού Άμυνας Βαγγέλη Μεϊμαράκη για τους χειρισμούς στο • • Κατέθεσε ο Σπύρος Κλαδάς θέμα αυτό.

Σε ερώτηση εάν η ΝΔ είναι σε εκλογική ετοιμότητα, δήλωσε ότι δεν πρέπει να συνδέεται η ψήφιση του εκλογικού νόμου, με την εκλογική ετοιμότητα.

Υπενθυμίζεται ότι ο υπουργός Άμυνας δήλωσε τη Δευτέρα ότι αν ήταν ακόμα γραμματέας της ΝΔ, θα είχε προχωρήσει σε δίμηνη αναστολή της κομματικής ιδιότητας του Κώστα Κουκοδήμου από την Κοινοβουλευτική Ομάδα.

Από την πλευρά του, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Θόδωρος Ρουσόπουλος αρνήθηκε να προβεί σε οποιοδήποτε σχόλιο για τις δηλώσεις Μεϊμάρακη, λέγοντας ότι δεν τις έχει διαβάσει και ότι οι πληροφορίες αναγράφονται στον Τύπο.
Πηγή: skai.gr