Αισιοδοξούν στο ΠΑΣΟΚ

Για νικηφόρα πορεία που ξεκινά το ΠΑΣΟΚ έκαναν λόγο πολλά στελέχη του, μετά το τέλος του Πολιτικού Συμβουλίου όπου παρουσιάστηκε το κυβερνητικό πρόγραμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Η Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου ανέφερε ότι το ΠΑΣΟΚ βγαίνει μπροστά με προοδευτικό και αξιόπιστο σχέδιο για τη χώρα, προσθέτοντας ότι θα δώσει μια νέα ελπίδα απέναντι στην μικροπολιτική και ταξική πολιτική που βιώνει κάθε Έλληνας.

Από την πλευρά της η Βάσω Παπανδρέου δήλωσε ότι το ΠΑΣΟκ έδωσε προς διάλογο την προγραμματική του πρόταση με σαφείς προτεραιότητες, με κοινωνική ευαισθησία και με αναπτυξιακή προοπτική. " Ήρθε η ώρα της αναδιανομής εισοδήματος, υπέρ αυτών που έχουν ανάγκες", τόνισε η κ. Παπανδρέου και κατηγόρησε τον υπουργό Οικονομίας ότι έχει προχωρήσει σε μία πρωτοφανή αναδιανομή του εισοδήματος.

Το Σάββατο και την Κυριακή το κυβερνητικό πλαίσιο που φέρει τον τίτλο "Δίκαιη Κοινωνία - Ισχυρή Ελλάδα" θα τεθεί προς έγκριση στο Εθνικό Συμβούλιο και θα επικυρωθεί στο προγραμματικό συνέδριο του κόμματος, στις αρχές Μαΐου.

Ο υπουργός Οικονομίας σχολιάζοντας τις δεσμεύσεις του Γιώργου Παπανδρέου, είπε ότι η αξιωματική αντιπολίτευση είπε τί θέλει να ξοδέψει, αλλά κράτησε κρυφό από πού θα εξευρεθούν οι πόροι. Πρόσθεσε ότι το κόστος των εξαγγελιών ξεπερνά τα έσοδα από την άμεση φορολογία και ξεπερνά τα 10 δισεκατομμύρια ευρώ.
Πηγή: skai.gr