Επίσκεψη Αρχηγού Λιμενικού Σώματος σε Βόλο-Άγιο Όρος και Θεσσαλονίκη

Ο Αρχηγός του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής Αντιναύαρχος Λ.Σ. Θεόδωρος Κλιάρης, πραγματοποίησε υπηρεσιακές επισκέψεις στις Λιμενικές Αρχές Θεσσαλονίκης, Βόλου, Αγ. Όρους, Ιερισσού, Στυλίδας και Ουρανούπολης και επιθεώρησε τις εγκαταστάσεις της Επισκευαστικής Βάσης Θεσσαλονίκης, το τριήμερο 23, 24 και 25 Μαΐου 2021.

Ο κ. Αρχηγός συναντήθηκε με τους Προϊσταμένους των ανωτέρω Λιμενικών Αρχών καθώς και με τον Διοικητή της Επισκευαστικής Βάσης και ενημερώθηκε εκτενώς για τη δραστηριότητά τους καθώς και για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν.

Παράλληλα, είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τα στελέχη που υπηρετούν στις εν λόγω Υπηρεσίες, τους Κυβερνήτες και τα πληρώματα των πλωτών μέσων του Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. και ενημερώθηκε για το έργο τους, ενώ τους συνεχάρη για τον επαγγελματισμό και τη φιλοτιμία που επιδεικνύουν καθημερινά στην εκτέλεση της αποστολής τους και τους προέτρεψε να συνεχίσουν με τον ίδιο ζήλο το έργο τους.

Επίσης, κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του στον Βόλο, συναντήθηκε στις εγκαταστάσεις του Οργανισμού Λιμένος Βόλου με την Πρόεδρο, κα Μήτρου Βίκυ και τον Διευθύνοντα Σύμβουλο, κ. Αναγνώστου Σωκράτη, με τους οποίους συζητήθηκαν θέματα τοπικής αρμοδιότητας αμοιβαίου ενδιαφέροντος καθώς και θέματα που άπτονται της εν γένει λειτουργίας του λιμένα Βόλου.

Τέλος, ο κ. Αρχηγός πραγματοποίησε εθιμοτυπική συνάντηση με τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Δημητριάδος και Αλμυρού κ.κ. Ιγνάτιο.

Πηγή: skai.gr