Σε αυτό το Παγκόσμιο ο νικητής δεν θα είναι μόνο ένας

World Challenge με καθημερινές προσφορές* και μοναδικά έπαθλα στο Pamestoixima.gr 

Η ώρα της σέντρας έφτασε στο Παγκόσμιο Κύπελλο. Αύριο ξεκινά στο Κατάρ το κορυφαίο ποδοσφαιρικό τουρνουά με τη συμμετοχή 32 ομάδων. Συνολικά θα διεξαχθούν 64 αγώνες σε διάστημα ενός μήνα. Στις 18 Δεκεμβρίου, μετά τον μεγάλο τελικό, θα αναδειχτεί η εθνική ομάδα που θα κατακτήσει το βαρύτιμο τρόπαιο. 

Σε αυτό το Παγκόσμιο ο νικητής δεν θα είναι μόνο ένας! Παίζοντας στο World Challenge το νέο παιχνίδι του Pamestoixima.gr μπορείς να κερδίσεις μοναδικά δώρα* κάθε μέρα! Καθημερινά μια καινούργια πρόκληση σε περιμένει στο World Challenge. 

Παίζεις κάθε μέρα στο Παγκόσμιο, μαζεύεις βαθμούς και κερδίζεις σούπερ δώρα*. Μοναδικά έπαθλα περιμένουν όσους τερματίσουν στην κορυφή του World Challenge, από το Pamestoixima.gr. 

Ενισχυμένη απόδοση σήμερα για την Αργεντινή

Μία ημέρα πριν από την έναρξη του Παγκοσμίου Κυπέλλου το Pamestoixima.gr προσφέρει ένα ακόμα μακροχρόνιο ειδικό στοίχημα με ενισχυμένη απόδοση. 

H σημερινή προσφορά είναι για την κατάκτηση του Παγκοσμίου Κυπέλλου από την Αργεντινή. 

Η ομάδα του Λιονέλ Μέσι θεωρείται ότι είναι το δεύτερο φαβορί για να πάρει το τρόπαιο μετά τη Βραζιλία. Παραμένει αήττητη από το καλοκαίρι του 2019. Έχει συμπληρώσει 35 σερί παιχνίδια, επίσημα και φιλικά, στα οποία δεν έχει γνωρίσει την ήττα. 

Παίρνει μέρος στον 3ο όμιλο με το Μεξικό, την Πολωνία και τη Σαουδική Αραβία. Δίνει το πρώτο παιχνίδι της την Τρίτη 22 Νοεμβρίου, στις 12:00, με τη Σαουδική Αραβία. 

Κατάρ-Ισημερινός με περισσότερες από 600 επιλογές

Η αυλαία στο Παγκόσμιο Κύπελλο ανοίγει αύριο (18:00) με τον αγώνα Κατάρ-Ισημερινός. 
Και οι 2 ομάδες θέλουν να ξεκινήσουν με νίκη για να πάρουν προβάδισμα για την πρόκριση στον 1ο όμιλο στον οποίο φαβορί είναι η Ολλανδία, ενώ συμμετέχει και η Σενεγάλη. 

Το Pamestoixima.gr προσφέρει για το παιχνίδι Κατάρ-Ισημερινός την αγορά «Τελικό Αποτέλεσμα-Ενισχυμένες Αποδόσεις» έως την έναρξή του. 
Οι παίκτες του Pamestoixima.gr έχουν περισσότερες από 600 στοιχηματικές επιλογές για να ποντάρουν στο αυριανό ματς της πρεμιέρας του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Το Pamestoixima.gr προσφέρει και τα ακόλουθα ειδικά στοιχήματα με ενισχυμένες αποδόσεις:
•    Να σκοράρει ο Μάικλ Εστράντα
•    Να σημειωθεί γκολ πριν από το 40’
•    Σκορ οποιαδήποτε στιγμή στο παιχνίδι 0-2
•    Σκορ πολλαπλών επιλογών 1-2, 1-3 ή 1-4
•    Τρόπος επίτευξης 1ου γκολ με κεφαλιά

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ 1114 | Παίξε Υπεύθυνα 
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις 

Πηγή: skai.gr