Vogue Greece: Δύο χρόνια, ένα συλλεκτικό τεύχος, 200 σελίδες γεμάτες φως

Το τεύχος Απριλίου της Vogue Greece έρχεται στις 28/3, μαζί με την Καθημερινή της Κυριακής.

Είναι ένα τεύχος γεμάτο φως και αισιοδοξία, κόντρα στις δυσκολίες των καιρών. Επιπλέον, ένα τεύχος γιορτινό, αφού αυτόν τον μήνα κλείνουν δύο χρόνια από την έκδοση της Vogue Greece στην Ελλάδα από τον όμιλο της Καθημερινής. Δύο χρόνια γεμάτα επιτυχίες, με εντυπωσιακή εξωστρέφεια, φιλόδοξες συνεργασίες, διεθνείς παραγωγές, ηχηρά πρόσωπα και αξιόλογες πρωτοβουλίες, όπως η διοργάνωση του μεγαλύτερου συνεδρίου ηθικής μόδας στην Αθήνα με Guest of Honor την Anna Wintour.

«Διεθνής αλλά και ελληνική, η Vogue Greece απέδειξε ότι είναι ένα περιοδικό που μπορεί και επιδιώκει να αγκαλιάζει όλους τους ανθρώπους, να αναδεικνύει σημαντικά κοινωνικά θέματα, να προωθεί τα ελληνικά ταλέντα στο παγκόσμιο κοινό και να ορίζει τι είναι πολυτέλεια σήμερα», τονίζει η διευθύντρια του τίτλου, Θάλεια Καραφυλλίδου.

Η Vogue Greece γιορτάζει τα δεύτερα γενέθλιά της φιλοξενώντας στο διπλό εξώφυλλο του Απριλίου ένα από τα πιο εμβληματικά τοπ μόντελ, την Karen Elson, σε μια φωτογράφιση-αποθέωση της άνοιξης από τον κορυφαίο φωτογράφο Sebastian Kim και με styling της θρυλικής fashion editor Tonne Goodman.

Στις σελίδες της, η Gigi Hadid εξηγεί πώς η μητρότητα της άνοιξε νέους δρόμους στη ζωή. Ο καλλιτεχνικός διευθυντής του Valentino Pierpaolo Piccioli αναφέρεται στην προσωπική διαδρομή του και στο μέλλον που οραματίζεται για τη μόδα.Ο Pierre-Alexis Dumas του οίκου Hermès μιλάει για τη συμμετοχή του brand στους εορτασμούς για τα 200 χρόνια από το ξέσπασμα της Ελληνικής Επανάστασης.

Η Λένα Παπαληγούρα μιλάει για την εμπειρία του ερχομού του δεύτερου παιδιού της εν μέσω καραντίνας. Και ακόμα, σε ένα αφιέρωμα-έκπληξη, 26 διεθνείς προσωπικότητες της μόδας και της τέχνης που έχουν φιλοξενηθεί από τη Vogue Greece, της εύχονται χρόνια πολλά και της χαρίζουν σπάνιες φωτογραφίες τους στην ηλικία των δύο ετών.

Vogue Greece Απριλίου. Κυκλοφορεί στις 28/3, με την Καθημερινή της Κυριακής. 
 

Πηγή: skai.gr