Το χειμερινό στυλιστικό κόλπο της Sarah Jessica Parker που πρέπει να υιοθετήσετε

H Sarah Jessica Parker είναι αναμφίβολα από τις πιο stylish παρουσίες του Hollywood, εφόσον μέσα από τα στιγμιότυπα που βλέπουμε των street style looks της αλλά και τις επίσημές της εμφανίσεις, κατατάσσεται με διαφορά στις top 10 fashionistas που αντλούμε την περισσότερη στυλιστική έμπνευση. Από την εποχή της Carrys του Sex and the City, μέχρι σήμερα, η Sarah αποτελεί το μεγαλύτερο fashion influence του σήμερα. 

Την περασμένη εβδομάδα ενώ βρισκόταν στο κατάστημά της, η Parker φορούσε το αγαπημένο της γκρι παντελόνι με ένα γκρίζο μπλουζάκι που είχε μια λεπτομέρεια από σούρα στο ντεκολτέ, τον οποίο συνδυασμό ανέδειξε πολλές φορές προηγουμένως, και ιδού οι αναρτήσεις που το αποδεικνύουν. 

Ωστόσο, η ηθοποιός και επιχειρηματίας, ενέταξε ένα πολύ έξυπνο styling trick, έτσι ώστε να παραμένει ζεστή και comfy κάτω από τις πολύ χαμηλές θερμοκρασίες της Νέας Υόρκης. Το εν λόγω trick έχει να κάνει με τον συνδυασμό ενός μάλλινου jogger, που φόρεσε κάτω από το jean παντελόνι της.  

Η ίδια άφησε εκτεταμένη την μπροστινή όψη της φόρμας της, εφόσον αυτή ήταν σε ψηλόμεση εφαρμογή ενώ το jean της ήταν χαμηλοκάβαλο. Η απόχρωση που επέλεξε η Sarah για τα joggers της είναι από τις πιο διαδεδομένες, αφού είναι πολλές οι fashionistas που δημιουργούν σύνολα με τη συγκεκριμένη γκάμα χρωμάτων. Nude, κρεμ, σκούρο καφέ και caramel tones είναι από τα αγαπημένα μας αυτή τη σεζόν. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @set_eyes_on_style

Πηγή: Must