Το πορτοκαλί είναι το pop χρώμα του καλοκαιριού

Ένα από τα οφέλη της βιταμίνης C είναι η βελτίωση της διάθεσης μας, η μείωση του αισθήματος κόπωσης. Κι αν νομίζεις πως αναφερόμαστε σε ένα φρεσκοστυμμένο ποτήρι χυμού πορτοκάλι κάνεις λάθος. Μην πιείς τη βιταμίνη C σου αλλά φόρεσε την.

Καλά κατάλαβες το tangerine ή αλλιώς η πορτοκαλί απόχρωση είναι το pop χρώμα του καλοκαιριού.

Είναι ζεστό αλλά συνάμα δροσερό, είναι έντονο, είναι mood booster και μετά το αγαπημένο κίτρινο, μας προσκαλεί να του δώσουμε την ευκαιρία που του αξίζει. Ένα γρήγορο scroll στο Instagram θα σου αποδείξει πως τα brands και τα fashion κορίτσια έχουν ήδη υποκύψει.

Κι επειδή μια τονωτική ένεση είναι πάντοτε ευπρόσδεκτη, ειδικά όταν είναι τόσο ανώδυνη όσο απλώς να φορέσεις ένα ρούχο, εμείς φροντίσαμε έναντι πρωινού να σου σερβίρουμε λίγη tangerine έμπνευση.

Color blocking

Αν είσαι από εκείνες που αγαπούν να παίρνουν fashion ρίσκα και δεν φοβάσαι να συνδυάζεις εξίσου δυνατά χρώματα μεταξύ τους, αυτό το καλοκαίρι είναι για σένα. Η μόδα προστάζει απελευθερωτικά matchings χωρίς φόβο αλλά με πολύ πάθος. Ένα tangerine short με ένα ζωντανό φούξια σατέν σακάκι είναι ο ορισμός της καλοκαιρινής εκδοχής του δυναμισμού.

Καθημερινό πουκάμισο

Ένα πουκάμισο είναι μια εξαιρετική επιλογή όταν δεν ξέρεις τι να φορέσεις αλλά θέλεις να είσαι προσεγμένη και κομψή. Κάνεις όμως δεν είπε πως πρέπει να περιοριστείς στα κλασσικά χρώματα και να μην επιλέξεις κάτι πιο fun. Το πορτοκαλί πέρα της χαρούμενης νότας που θα δώσει στο σύνολο σου θα σε φωτίσει και θα αναδείξει ένα φρέσκο beauty look.

Το σετ

Τα σετ φέρνουν την ευκολία του έτοιμου outfit μιας και το μόνο που χρειάζεται να φροντίσεις είναι οι λεπτομέρειες και τα αξεσουάρ. Κι όταν βιάζεσαι το πρωί αυτό το κέρδος χρόνου μόνο αμελητέο δεν είναι. Μια maxi φούστα και ένα crop top είναι ιδανικά για τις καθημερινές δραστηριότητες σου αλλά και για μια χαλαρή βόλτα.

Τα αξεσουάρ

Τα αξεσουάρ έχουν τη δύναμη να μεταμορφώσουν εντελώς ένα ολόκληρο outfit αλλάζοντας όλη τη διάθεση του. Αν δεν θέλεις να φορέσεις ένα ρούχο σε τόσο έντονο χρώμα, μια τσάντα ή ένα ζευγάρι γυαλιών αρκούν για να δώσουν ένα fashion boost σε ένα ουδέτερο σύνολο. Αν πάλι σου αρέσει να παίζεις με τα χρώματα, τα καλά νέα είναι πως το πορτοκαλί ταιριάζει με σχεδόν όλο το φάσμα της παλέτας, με ροζ, κίτρινο, μπλε, πράσινο αλλά και με pastel αποχρώσεις όπως το lilac.

Το σακάκι

Έχουμε βάλει σκοπό να μεγαλώσουμε τη blazer συλλογή σου και μέχρι στιγμής κανένα χρώμα δεν μας σταματά. Το πορτοκαλί ταιριάζει σε ξανθές, μελαχρινές και κοκκινομάλλες και δίνει ένα fashionable αποτέλεσμα χωρίς εσύ να έχεις προσπαθήσει και πολύ.

Το total look

Πριν τρομάξεις πάρε τον χρόνο να ρίξεις μια ματιά στην εικόνα. Ενώ κανείς θα περίμενε το κυρίαρχο πορτοκαλί σε συνδυασμό με τις παγιέτες να δημιουργεί ένα υπερβολικό αποτέλεσμα, αποδεικνύεται περίτρανα πως η σωστή ισορροπία ανάμεσα σε όλα τα στοιχεία ενός outfit είναι καθοριστική. Η ένταση και λάμψη της φούστας εξομαλύνεται από το ψηλό άνοιγμα που αποκαλύπτει το δέρμα και από το mate ύφασμα του πουκάμισου που ρίχνει τους τόνους. Η τσάντα baguette με την αλυσίδα και το ζευγάρι mules αποτελούν τη σύγχρονη ματιά, κάνοντας ένα total tangerine look εντυπωσιακό όσο πρέπει χωρίς περιττές φασαρίες.

Διαβάστε επίσης:

Γιατί και πως να φορέσεις χρωματιστό eye make up αυτή τη σεζόν

Το χόμπι που πρέπει να ξεκινήσεις αυτό το καλοκαίρι, σύμφωνα με το ζώδιό σου

Πηγή: savoirville