Το πιο άνετο φόρεμα που θα φορέσεις ποτέ είναι το t-shirt dress (pics)

Τώρα που ανασύρουμε όλα μας τα καλοκαιρινά φορέματα, υπάρχει ένα συγκεκριμένο που κερδίζει όλο και περισσότερο έδαφος. Και δεν είναι άλλο από το t-shirt dress.

Σωστά κατάλαβες, επηρεασμένες από τις ατελείωτες ώρες που περάσαμε μέσα σε απαλά και άνετα ρούχα, αρνούμαστε να επιστρέψουμε σε μια καθημερινότητα χωρίς αυτά. Χωρίς φυσικά να σημαίνει πως μαζί πρέπει να απαρνηθούμε και το στιλ μας.

Το t-shirt dress είναι στην λογική της minimum προσπάθειας και ρίχνει όλο το βάρος στα αξεσουάρ. Είναι ξεκάθαρα μια πρωινή λύση που αποπνέει χαλαρότητα, coolness και που τις πολύ ζεστές μέρες θα σε κρατήσει δροσερή και φρέσκια. Άλλωστε η άνεση είναι το νέο fashionable κι εμείς δεν πρόκειται να εναντιωθούμε ποτέ σε αυτό.

Αν φοβάσαι πως ένα t-shirt dress ίσως να είναι υπερβολικά casual πάρε μερικές ιδέες από τα παρακάτω inspos για το πως θα του δώσεις έναν πιο urban χαρακτήρα.

Maxi φόρεμα με σαγιονάρες

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Monikh (@monikh)

Ένα t-shirt dress δεν χρειάζεται να είναι κοντό και το λευκό maxi είναι μια ιδανική και πολύ δροσερή λύση. Έχουμε μιλήσει ξανά για το πως οι σαγιονάρες φέτος χάρη στην πρόσθεση μιας πλατφόρμας φιλοδοξούν να ξεφύγουν από τον πολύ casual χαρακτήρα τους. Επίλεξε ένα δερμάτινο ζευγάρι που θα φαίνεται και πιο προσεγμένο και μερικά εντυπωσιακά κοσμήματα.

Lilac t-shirt dress

Το lilac είναι η απόλυτη pastel απόχρωση του φετινού καλοκαιριού κι αξίζει την προσοχή σου. Ο συνδυασμός t-shirt dress και λιλά θα σε μεταφέρει αυτόματα σε πιο ανέμελες στιγμές και θα σου δώσει την ευκαιρία να δοκιμάσεις cool αξεσουάρ όπως μια belt bag και μια fun κοκαλάκια μαλλιών.

Neon

Οι neon αποχρώσεις είναι ακόμη ένα τρόπος να δώσεις κάτι παραπάνω στην απλότητα του t-shirt dress. Οι χρυσές λεπτομέρειες αναδεικνύονται υπέροχα και τα αγαπημένα σου sneakers λευκά ή και χρωματιστά θα συμπληρώσουν τέλεια το σύνολο σου.

Athleisure

Έναντι t-shirt, αν σου αρέσουν τα αθλητικά looks δοκίμασε μια oversized αθλητική φανέλα. Αν δεν θέλεις να φορέσεις sneakers και στην ιδέα μόνο ενός ζευγαριού μποτάκια ιδρώνεις, ενέδωσε σε ένα total athleisure look με ένα ζευγάρι κολυμβητικές παντόφλες. Επιπλέον δύο πλεξούδες boxer είναι φτιαγμένες για το συγκεκριμένο t-shirt dress.

Με ψηλά παπούτσια

Επειδή η εποχή πλέον μόνο κατάλληλη δεν είναι για ψηλές μπότες μέχρι το γόνατο, δοκίμασε την αντίστοιχη καλοκαιρινή εκδοχή που δεν είναι άλλη από παπούτσια που να δένουν ψηλά μέχρι κάτω από το γόνατο. Έχεις την επιλογή ανάμεσα σε λεπτά κορδόνια που δένουν σφιχτά ή και σε πέδιλα με zipper στο πίσω μέρος της γάμπας.

Nude

Τα nude είναι αποχρώσεις που επιλέγουμε συχνά κατά την διάρκεια του καλοκαιριού. Είναι ευκολοφόρετα και σου δίνουν την ευκαιρία είτε να κινηθείς σε αντίστοιχα χρώματα όσον αφορά τα αξεσουάρ είτε να κάνεις contrast με flashy χρώματα. Ένα ζευγάρι με εσπαντρίγιες με πλατφόρμα θα ενισχύσει μια ρομαντική διάθεση ενώ ένα ζευγάρι mules σε έντονο χρόνο θα δώσει μια high fashion αίσθηση.

Διαβάστε Ακόμη

Η ΠΙΟ ΝΟΣΤΙΜΗ ΣΑΛΑΤΑ ΚΙΝΟΑ ΜΕ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ

ΠΟΙΑ ΖΩΔΙΑ ΘΑ ΣΟΥ ΔΩΣΟΥΝ ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ

Πηγή: SAVOIRVILLE