Το λευκό mini φόρεμα που μπορείς να φορέσεις και μετά τον γάμο σου (pics)

Αν θέλεις να είσαι λίγο διαφορετική νύφη, να μην ακολουθήσεις τους κανόνες και τις νόρμες, να επαναστατήσεις και να φορέσεις κάτι διαφορετικό, κάτι τέλος πάντων που δεν βλέπουμε τόσο συχνά στους γάμους, τότε πρέπει να διαβάσεις αυτό το άρθρο.

Όπως είπαμε, ένα λευκό φόρεμα, μπορεί να γίνει ο καλύτερος συνοδοιπόρος σου σ’ αυτό το υπέροχο ταξίδι. Πέρα όμως από αυτό, σκέψου ότι ένα λευκό mini φόρεμα, μπορεί να φορεθεί σε πολλές περιστάσεις και να σε ακολουθήσει σε πολλές εξόδους σου, κι όχι μόνο την ημέρα του γάμου σου.

Γιατί να καταχωνιάσεις το νυφικό σου σε μια ντουλάπα, ενώ μπορείς να αγοράσεις ένα λευκό mini φόρεμα, ιδανικό για κάθε έξοδο;

Μην ανησυχείς, ακόμη κι ένα mini φόρεμα μπορεί να είναι εξίσου εντυπωσιακό όσο ένα μακρύ νυφικό.

Blazer dress

Ό,τι πιο κομψό, θηλυκό, άνετο και σέξι μπορεί να επιλέξεις. Με ένα ζευγάρι ψηλά πέδιλα, θα έχεις πετύχει έναν υπέροχο συνδυασμό.

Tulle dress
 

 

Γίνεται να φορέσεις ένα τέτοιο φόρεμα και να μην νιώθεις η πιο όμορφη γυναίκα στον κόσμο; Αυτό το τούλινο mini φόρεμα, με τις λεπτομέρειες με τα μαργαριτάρια και τα puff μανίκια, είναι μια ονειρεμένη επιλογή.

Lace mini dress

 

 

Αχ, δαντέλα και πάλι δαντέλα. Η ρομαντική και γαλήνια ψυχή σου, θα βρει καταφύγιο σ’ αυτό το φόρεμα.

One shoulder taffeta dress

Δεν έχουμε να πούμε πολλά γι’ αυτό το φόρεμα. Αυτή η ασυμμετρία δίνει μια όμορφη νότα στη μαγική αυτή δημιουργία. Εμάς μας θυμίζει πριγκιπικό φόρεμα, δεν ξέρω τι λες εσύ.

Retro mini dress

 

 

Retro mini φόρεμα από μετάξι. Τι άλλο θες; Ένα φόρεμα που κολακεύει το σώμα, αγκαλιάζει τη μέση και αναδεικνύει την πιο όμορφη εκδοχή του εαυτού σου. 

Διαβάστε Ακόμη

Πώς να φροντίσεις την ευαίσθητη περιοχή κάτω από τα μάτια

5 σκέψεις που πρέπει να κάνεις πριν αγοράσεις έναν καναπέ σαλονιού

Πηγή: Savoriville