Τo φλοράλ μανικιούρ δεν είναι κάτι νέο, αλλά είναι αυτό ακριβώς που έχουμε ανάγκη

Κάπου εδώ ηχεί στα αυτιά μας η χαρακτηριστική ατάκα της Miranda Priestly: Florals for Spring? Groundbreaking. Ισχύει, το φλοράλ pattern και η άνοιξη δεν είναι ποτέ κάτι καινοτόμο. Μετά από μία χρονιά σαν κι αυτή όμως, είναι ακριβώς αυτό που έχουμε ανάγκη.

Φέτος περισσότερο από ποτέ η μόδα και η ομορφιά κατακλύζονται από τη φύση και τα λουλούδια
Από αυτόν τον κανόνα δε θα μπορούσε να ξεφύγει και το μανικιούρ των ημερών: ανθισμένο, πολύχρωμο και ηλιόλουστο. Το καλό με αυτά τα σχέδια είναι ότι είτε μπορείς να πειραματιστείς μόνη σου στο σπίτι για να τα δημιουργήσεις, είτε να τα δείξεις στη nail artist την επόμενη φορά που θα την επισκεφθείς. Όποια οδό κι αν επιλέξεις, έχε αυτό στο μυαλό σου: Δεν χρειάζεται να δείχνουν τέλεια. Χρειάζεται μόνο να σου φτιάχνουν τη διάθεση.

Μαργαρίτες

Oι μαργαρίτες είναι από τα λουλούδια που μπορείς πολύ εύκολα να σχεδιάσεις και μόνη στα νύχια σου. Αν θες ένα πιο ρετρό, '70s αποτέλεσμα θα επιλέξεις ένα έντονο πορτοκαλί χρώμα με πράσινες και λευκές λεπτομέρειες για το σχέδιό σου. Αν από την άλλη θες κάτι πιο μίνιμαλ, θα προτιμήσεις όποια παστέλ απόχρωση αγαπάς περισσότερο.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vee Esco (@veedidem)

 Ηλιοτρόπια

Τα ηλιοτρόπια αναδεικνύονται καλύτερα πάνω σε μία nude βάση. Φρόντισε να επιλέξεις το κατάλληλο κίτρινο για τα πέταλά τους κι ένα απλό καφέ για το μέσα μέρος. Ο τέλειος συνδυασμός για να σου φτιάξει τη διάθεση αμέσως μόλις τα κοιτάξεις.

 

 Χαμογελαστά λουλούδια

Τι λες να συνδυάσεις δύο trends μαζί; Όπως έχεις καταλάβει τα '90s είναι και πάλι εδώ και μαζί του είναι και τα smiley πρόσωπα. Πολύ πριν τα emoji, αυτές οι χαμογελαστές φάτσες καθόρισαν μία ολόκληρη εποχή. Εσύ τώρα μπορείς να τις συνδυάσεις με τα αγαπημένα σου λουλούδια στο μανικιούρ σου.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by NARINA CHAN (@narinanails)

Διάφορα άνθη

Ποιος είπε ότι χρειάζεται να περιοριστείς σε ένα λουλούδι και μόνο; Όσο περισσότερα, τόσο το καλύτερο. Δε χρειάζεται να κάνεις διάκρισεις, γι'αυτό επίλεξε όλα τα αγαπημένα σου άνθη μαζί.  Έτσι μπορείς να χρησιμοποιήσεις και περισσότερα χρώματα.


 

Διαβάστε επίσης: 

5 τρόποι για να χρησιμοποιείς τα αιθέρια έλαια καθημερινά

Ανακάλυψε τον βαθύτερο εαυτό σου

Oι ειδικοί προτείνουν 5 μηνύματα για να λήξεις τίμια μία φιλία

Πηγή: Savoir Ville