Τέσσερις τρόποι να συνδυάσεις το jeans σου όπως οι Γαλλίδες

Οι Γαλλίδες είναι παγκοσμίως γνωστές για την κομψή αισθητική τους και την πηγαία αίσθηση της μόδας που κατέχουν.

Την ίδια στιγμή που φαίνονται να μην έχουν κάνει καμία προσπάθεια, φαίνονται να έχουν κάνει αυτό που πρέπει για ένα πετυχημένο outfit με μαθηματική ακρίβεια, τίποτα λιγότερο και τίποτα περισσότερο. Ακόμη και το πιο καθημερινό ρούχο όπως είναι το jeans, προσεγγίζεται με μια fashionable ματιά που του επιτρέπει να σταθεί σε πολλές περιστάσεις που μόνο πρόχειρες δεν είναι. Άλλωστε δεν είναι τυχαίο πως περιγράφοντας το Γαλλικό στιλ η λέξη που επανέρχεται ξανά και ξανά είναι το απλό και περιεκτικό chic με εκφράσεις όπως το effortless chic και το casual chic.

Ίσως να μην έχουμε όλες αυτό το γνωστό έμφυτο je ne sais quoi μιας Γαλλίδας όταν επιλέγουμε τα ρούχα μας, μπορούμε όμως να κλέψουμε μερικές ιδέες. Ειδικά όταν πρόκειται για ένα κομμάτι όπως το jeans παντελόνι που όλες έχουμε στη ντουλάπα μας σε πολλαπλά σχέδια και το οποίο επιλέγουμε τόσο συχνά, νέοι τρόποι να το αναβαθμίσουμε είναι πάντοτε ευπρόσδεκτοι.

Κι επειδή σωστά κατάλαβες πως τα French girls έχουν καταφέρει να εξισώσουν το απλό με το chic, τα 4 tips που έχουμε για σένα είναι πολύ απλά βήματα προς άμεση αξιοποίηση.

Με ένα statement top

Ο ευκολότερος τρόπος να αναβαθμίσεις το αγαπημένο σου jeans είναι με ένα ιδιαίτερο top που ξεφεύγει από το απλό t-shirt.

Είναι από τα κομμάτια κλειδιά που επιτρέπουν στην γκαρνταρόμπα σου να είναι λειτουργική και προσαρμοστική χωρίς να απαιτείται μεγάλη σκέψη. Ένα top με ένα στοιχείο που το ξεχωρίζει, είτε είναι ιδιαίτερες σχισμές, ένα έντονο print ή μια διαφορετική γεωμετρία, κάνει το σύνολο σου να μοιάζει πιο δουλεμένο και πιο elevated από το καθημερινό jeans, t-shirt και sneakers.

Φέτος η μόδα υιοθετεί έναν πιο extravagant χαρακτήρα που πρέπει να εκμεταλλευτείς στο έπακρο. Balloon μανίκια, oversized σχήματα, έντονοι ώμοι, μεγάλοι φιόγκοι και γιακάδες και δροσερά χρώματα, η επιλογή είναι δική σου και δεν χρειάζεται να περιμένεις καμία ειδική περίσταση.

Με ένα διαχρονικό λευκό πουκάμισο

Μερικοί συνδυασμοί υπάρχει λόγος που θεωρούνται κλασικοί. Το λευκό πουκάμισο με ένα jeans είναι μια διαχρονική στιλιστική αξία που ταιριάζει και αναδεικνύει όλες τις γυναίκες. Προσδίδει ένα elegance και λόγω των διαφορετικών σχεδίων και υφασμάτων μπορείς να πετύχεις διαφορετικά αποτελέσματα.

Είτε θέλεις ένα πιο casual look είτε θέλεις ένα πιο official chic look ένα λευκό πουκάμισο είναι πάντα μια καλή ιδέα. Μπορείς να το ενισχύσεις και με χρυσά κοσμήματα, ένα δροσερό make up κι ένα ωραίο ζευγάρι παπούτσια.

Με ένα σακάκι

Το έχουμε πει πολλές φορές ένα σακάκι είναι από τα πιο απαραίτητα fashion items που μπορείς να έχεις στην ντουλάπα σου. Είναι ίσως ο πιο άμεσος και γρήγορος τρόπος να αναβαθμίσεις το σύνολο σου.

Το καλό με ένα denim παντελόνι είναι πως ταιριάζει με όλα τα χρώματα, δίνοντας σου την ελευθερία να επιλέξεις όποιο χρώμα, pattern και ύφασμα σου αρέσει. Πέρα από τα κλασικά σακάκια σε μπλε σκούρο ή μαύρο, μια ενδιαφέρουσα επιλογή που αξίζει την προσοχή σου είναι το tweed σακάκι.

Με ένα fancy top

Τις ημέρες που πρέπει να ετοιμαστείς για μια βραδινή έξοδο ή για μια λίγο πιο dressed περίσταση και νιώθεις πως τίποτα δεν σου πηγαίνει και τίποτα δεν σου αρέσει, το αγαπημένο σου jeans είναι και πάλι εκεί για σένα. Αρκεί ένα fancy top με μια πολυτελή υφή ή λίγες παγιέτες για να δώσεις μια νέα πνοή στο denim.

Το jeans σου θα σου δώσει την σιγουριά με την οποία μας γεμίζουν τα ρούχα που φοράμε πολύ συχνά και το fancy top θα σε ανανεώσει κάνοντας το outfit ιδιαίτερο.

Διαβάστε ακόμη:

5 tips για να συνηθίσεις να πίνεις περισσότερο νερό μέσα στη μέρα

Γιατί το ελαιόλαδο είναι θαυματουργό για την επιδερμίδα σου

 

Πηγή: savoirville