Tα μυστικά ομορφιάς της Μέγκαν Μαρκλ: Ποιοι είναι οι απαράβατοι κανόνες της

Η Mέγκαν Μαρκλ πάντα τραβάει τα βλέμματα πάνω της στις δημόσιες εμφανίσεις της είτε είναι μόνη είτε τη συνοδεύει ο σύζυγος της πρίγκιπας Χάρι.

Όπως όλοι οι ρογιαλς έτσι και αυτή ακολουθεί κάποιους κανόνες ενδυματολογικούς που αν προσέξεις καλά τους τηρεί κατά γράμμα σε κάθε μοναδική της εμφάνιση.

Μας θυμίζει το περιστατικό με τη Νταιάνα που πάντα ολοκλήρωνε τα λουκς της ένα τσαντάκι.

Θες και εσύ να δείχνεις "ρογιαλ" ακολούθησε τα τέσσερα παρακάτω tips, ίσως και να τα καταφέρεις, ποιος ξέρει;!

Αναδεικνύει το «collarbone» της.

Το collarbone, είναι το κόκαλο αυτό που βρίσκεται κάτω από το λαιμό σου, και είναι πάρα πολύ θηλυκό. Η Mέγκαν πολύ συχνά φοράει φορέματα με κόψιμο που το αναδεικνύουν, μιας και οι γυναίκες που έχουν έντονο το συγκεκριμένο κόκαλο, τείνουν να φαίνονται πιο αδύνατες. Αν το δικό σου collarbone δεν είναι το δυνατό σου σημείο, μπορείς να χρησιμοποιήσεις ένα χαιλάιτερ ώστε να το τονίσεις και να το κάνεις να φαίνεται πιο «πεταχτό».

Ξέρει να κρύβει τις ατέλειες της.

Η Mέγκαν, έχει μεγάλους γοφούς και μικρό στήθος. Τα ρούχα που επιλέγει λοιπόν, είναι κομμένα και ραμμένα για τον σωματότυπό της. Δεν φοράει ποτέ στενά φορέματα σε εκείνο το σημείο ή κάποιο ντεκολτέ.

Δε φοβάται να φορέσει παντελόνια.

Σε αντίθεση με την Kέιτ Μίντλετον, η Δούκισσα του Σάσεξ τολμά να βάλει παντελόνια στενά, τα οποία αναδεικνύουν και χαιδεύουν τα ωραία της πόδια.

Τονίζει πάντα τη μέση της.

Δεν υπάρχει γυναίκα που να μην έχει όμορφη μέση, αυτό είναι δεδομένο. Η Mέγκαν Μάρκλ το ξέρει καλά και σχεδόν σε κάθε της εμφάνιση, φοράει αξεσουάρ που την τονίζουν, όπως οι ζώνες. Μήπως να το ξεκινήσεις και εσύ;

Πηγή: Must