Τα 5 low-heel slingbacks που θα πρωταγωνιστήσουν φέτος το καλοκαίρι

Το comfort dressing, είναι μια φιλοσοφία η οποία έχει επηρεάσει δυναμικά τις τάσεις της μόδας. Η ανάγκη των γυναικών να είναι άνετες και στιλάτες, έχει αναπροσαρμόσει κάποιους κανόνες και μας έχει κάνει να λατρέψουμε τα παπούτσια με το χαμηλό και άκρως θηλυκό τακούνι.

Άνετα και fashionable, τα slingbacks, θα γίνουν τα αγαπημένα σου παπούτσια φέτος το καλοκαίρι. Αυτό το στυλ παπουτσιού κολακεύει κάθε γυναίκα, αφήνοντας ακάλυπτο τον αστράγαλο, ενώ χαρίζει μια άλλη νότα στο outfit.

Αν αναρωτιέσαι τι να φορέσεις στο γραφείο, στα ψώνια, στον καφέ ή στις βραδινές βόλτες σου, συνέχισε να διαβάζεις αυτό το άρθρο. Θα αγαπήσεις σίγουρα τα σχέδια που θα δεις παρακάτω.

Slingbacks, Studio Amelia 

Μινιμαλιστικό και άκρως θηλυκό σχέδιο. Σ’ αυτό το υπέροχο, καλοκαιρινό χρώμα, αυτά τα slingbacks είναι το λιγότερο απίθανα.

Slingbacks, NEOUS

Η απόλυτη αγκαλιά για το πόδι σου. Ιδανικά για ένα στιλάτο ντύσιμο στη δουλειά ή για μια πρωινή βόλτα, αυτά τα παπούτσια θα σε συναρπάσουν.

Slingbacks, Nodaleto

Πάμε σε κάτι διαφορετικό. Αν είσαι της υπερβολής και θέλεις να τραβάς όλα τα βλέμματα πάνω σου, τότε πρέπει να αγοράσεις αυτά τα παπούτσια. Στο κόκκινο χρώμα της φωτιάς, θα “κάψεις” τα πάντα στο πέρασμά σου.

Slingbacks, By Far 

Αν είσαι λάτρης των prints, τότε ορίστε το ιδανικό παπούτσι για εσένα. Ετοιμάσου να προκαλέσεις πανικό!

Slingbacks, Dune London 

Για ένα πιο ψαγμένο και σοφιστικέ look, σου έχουμε αυτό το σχέδιο. Κλασσικό και εκλεπτυσμένο, ιδανικό για τις καθημερινές βόλτες σου.

Διαβάστε επίσης:

Το λευκό mini φόρεμα που μπορείς να φορέσεις και μετά τον γάμο σου

Είναι τελικά η αυθεντικότητα παρεξηγημένη;

Πηγή: savoirville.gr