Πέντε updated τρόποι να φορέσεις τα mom jeans σου αυτή την εποχή (pics)

Λίγο πριν αφήσουμε τα jeans για να φορέσουμε μια και καλή τα αέρινα φορέματα και φούστες μας, τα mom jeans έχουν την τιμητική τους. Ειδικά αυτήν την εποχή, που ο καιρός είναι ακόμη λίγο δροσερός, τα mom jeans είναι η πιο εύκολη λύση για τα καθημερινά σου outfits. Αρχικά, να ξεκαθαρίσουμε ότι τα mom jeans είναι πιθανότατα τα πιο κολακευτικά jeans που μπορείς να φορέσεις. Ταιριάζουν με όλους τους σωματότυπους και μπορούν να συνδυαστούν με τα πάντα.

Πάρε ιδέες από τις παρακάτω προτάσεις για να δώσεις κι εσύ ένα elevated look στα mom jeans σου.

Με chunky sneakers και λευκό t-shirt

Χωρίς πολλές λεπτομέρειες και περιττά αξεσουάρ, αυτό το look είναι άνετο και ιδανικό για κάθε μέρα. Μέχρι σήμερα σίγουρα θα έχεις υποκύψει στην τάση των chunky sneakers, επομένως μπορείς άνετα να τα συνδυάσεις με τα αγαπημένα σου jeans.

Με cropped rip τοπ

Tα συγκεκριμένα tops έχουν φέτος την τιμητική τους. Μπορείς να έχεις αρκετά στη ντουλάπα σου, σε διάφορα παστέλ χρώματα για να τα συνδυάζεις κάθε μέρα με ένα απλό ζευγάρι mom jeans. Κι αν θες να δώσεις μία ακόμη μεγαλύτερη '90s νότα στο outfit σου, συνδύασε το και με μία cropped ζακέτα στο ίδιο χρώμα.

Με φλοράλ τοπ

Το cottagecore και το lovecore είναι οι τάσεις της χρονιάς. Μέχρι φέτος το μόνο τα γνωρίζαμε ως απλά φλοράλ patterns. Φέτος, όμως, τα φλοράλ αναβαθμίζονται, μπαίνουν σε νέα σχέδια και γίνονται τα αγαπημένα tops της σεζόν. Το καλύτερο είναι ότι ταιριάζουν άψογα με τα mom jeans σου σε ανοιχτές αποχρώσεις.

Με ένα oversized T-shirt

Για τις ημέρες που βιάζεσαι ή δεν έχεις πολλή όρεξη, αυτός ο συνδυασμός είναι ο καταλληλότερος. Χωρίς να δείχνεις ότι προσπάθησες και πολύ, ένα oversized t-shirt με κάποια στάμπα μπορεί να ταιριάξει υπέροχα με τα mom jeans σου. Βάλε και τα αγαπημένα σου sneakers και είσαι έτοιμη.

Mε λευκό πουκάμισο και loafers

Αν πάλι είναι πρωί και έχεις όρεξη να ετοιμαστείς και να φροντίσεις τον εαυτό σου, επίλεξε αυτόν τον συνδυασμό. Το λευκό πουκάμισο που έχεις στη ντουλάπα σου θα σε βγάλει από τη δύσκολη θέση. Φόρεσε το με τα mom jeans σου κι ένα ζευγάρι loafers για μία μίνιμαλ και πολύ κομψή εμφάνιση.

Διαβάστε επίσης:

Πήρα αντισυλληπτικά χάπια για δέκα χρόνια και αυτή είναι η εμπειρία μου

Αυτό το χούμους με μαϊντανό θα σου σώσει όλο το Σαββατοκύριακο

Πηγή: savoirville