Πέντε τρόποι να βρεις το τέλειο σχήμα για τα φρύδια σου

Εδώ και χρόνια ακούς την εξής φράση: "Τα φρύδια είναι η κορνίζα του προσώπου". Όντως, η όψη των φρυδιών σου είναι αυτή που μπορεί να αλλάξει εντελώς το βλέμμα και την έκφραση σου. Το χρώμα, το σχήμα και το μέγεθος τους καθορίζουν πολύ περισσότερο το πρόσωπο σου από οποιοδήποτε άλλο χαρακτηριστικό σου. Πάντοτε, όμως, εσύ αναρωτιέσαι αν τελικά έχεις επιλέξει το σωστό σχήμα γι' αυτά.

Παρακάτω θα βρεις μερικούς εύκολους τρόπους που θα σε οδηγήσουν στο κατάλληλο σχήμα φρυδιών για εσένα.

Κράτησε το φυσικό σου σχήμα όσο μπορείς

Ο αρχικός κανόνας είναι να μην το παρακάνεις όταν βγάζεις τα φρύδια. Για κάποιο λόγο στο πρόσωπο σου υπάρχει ήδη ένα έντονο ή πυκνό σχήμα, οπότε θα ήταν καλό να το ακολουθήσεις. Κυρίως μην ακολουθείς τις τάσεις των φρυδιών. Δεν είναι σίγουρο ότι κολακεύουν όλα τα πρόσωπα το ίδιο.

Φρόντισε το μέγεθος των φρυδιών να είναι ανάλογο του προσώπου

Αυτό είναι ένα από τα συχνότερα λάθη που γίνονται στα φρύδια. Τα έντονα φρύδια σε ένα μικρό πρόσωπο τραβούν όλη την προσοχή, ενώ τα λεπτά φρύδια σε ένα μεγάλο πρόσωπο το κάνουν να φαίνεται ακόμη μεγαλύτερο. Βρες, λοιπόν, τη δική σου χρυσή τομή.

Πρόσεξε το χρώμα

Τα φρύδια στο σωστό σχήμα αποτελούν την τέλεια αρχή για να πλαισιώσουν σωστά το πρόσωπό σου, ωστόσο δεν είναι ο μοναδικός παράγοντας. Το χρώμα είναι επίσης αυτό που θα έπρεπε να σε απασχολεί. Αν σου αρέσουν τα σκούρα φρύδια, φρόντισε να μην έχεις πολύ μεγάλα φρύδια γιατί αυτά θα γίνουν πολύ έντονα για το πρόσωπό σου.

Χρησιμοποίησε ένα καλό serum φρυδιών

Τις περισσότερες φορές, αντί για το χρώμα ή το σχήμα, αυτό που πραγματικά ζητάς από τα φρύδια σου είναι περισσότερη πυκνότητα. Μπορείς, λοιπόν, να τη φροντίσεις και αυτή με ένα καλό serum φρυδιών. Προτίμησε ένα που βοηθά την ενυδάτωση και την τριχοφυΐα και εφάρμοζε το καθημερινά.

Ζήτα τη βοήθεια ενός ειδικού, τουλάχιστον για μία φορά

Αν όλα αυτά μέχρι στιγμής σου φαίνονται δύσκολά ή ακατόρθωτα, δοκίμασε να ζητήσεις τη βοήθεια ενός ειδικού. Μπορείς να πας έστω για ένα ραντεβού ώστε να σου δώσουν το σωστό σχήμα στα φρύδια και μερικές συμβουλές. Αργότερα μπορείς να ξεκινήσεις εσύ τη δική σου ρουτίνα για την περιποίησή τους.

Διαβάστε επίσης:

Η βιταμίνη Κ είναι ο νέος σου σύμμαχος ενάντια στους μαύρους κύκλους

Σε αυτά τα 3 ζώδια μπορείς να εμπιστευτείς τα πάντα

 

Πηγή: savoirville