Κλείσιμο

Πέντε outfits εάν είσαι καλεσμένη σε γάμο το καλοκαίρι

Όσο η καθημερινότητά μας προσπαθεί να επιστρέψει στην κανονικότητα, τόσο επιστρέφουν στη ζωή μας και διάφορες εκδηλώσεις που είχαν διακοπεί. Για παράδειγμα οι γάμοι και οι βαπτίσεις. Και όσο η ζέστη κυριεύει το μεγαλύτερο κομμάτι της ημέρας μας τόσο περισσότερο ψάχνουμε outfits για όλες τις περιστάσεις που να είναι άνετα, καλαίσθητα και κυρίως δροσερά.

Και εάν είσαι και εσύ στη λίστα αυτών των 300 καλεσμένων ενός καλοκαιρινού γάμου και βρίσκεσαι στην αναζήτηση του τέλειου outfit εδώ θα δεις πέντε προτάσεις μας για κάθε στιλ και γούστο.

One shoulder μίνι φόρεμα

Τα φορέματα με έναν ώμο είναι άκρως κολακευτικά και όταν μάλιστα είναι και μίνι γίνονται και ιδιαίτερα sexy. Εάν επιλέξεις αυτό το φόρεμα μπορείς να το συνδυάσεις με ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνα πέδιλα και statement κοσμήματα.

Ολόσωμη φόρμα με ανοίγματα στο πλάι

Εάν ψάχνεις για ένα κομμάτι που να είναι άνετο αλλά να μπορείς να το φορέσεις και σε μια πιο επίσημη περίσταση, μπορείς να δοκιμάσεις ένα μονοχρωματικό outfit με ένα παντελόνι κι ένα γιλέκο. Δοκίμασέ το με εντυπωσιακά flat παπούτσια.

Τop & λευκό παντελόνι 

Το κεντημένο Benu top της Nidodileda είναι ένα μικρό όνειρο. Θα το συνδυάσεις με ένα λευκό παντελόνι και low heel slingbacks και θα δημιουργήσεις το πιο απλό αλλά κι όχι και super κομψό αποτέλεσμα.

Η funky επιλογή

Εάν δεν είσαι καθόλου fan των πιο “επίσημων” outfits αυτό το φόρεμα δημιουργήθηκε για εσένα. Είναι χαρούμενο, άνετο, και βροντοφωνάζει καλοκαίρι! Και εάν νομίζεις πως είναι πολύ casual, κάνεις λάθος. Συνδύασέ το με ένα ζευγάρι άνετα mules ή πλατφόρμες και μετάτρεψέ το σε ένα outfit για κάθε περίσταση!

Maxi φόρεμα

Τα maxi φορέματα είναι πάντα μια ασφαλής επιλογή, ειδικά εάν πρέπει να πας σε κάποιο μέρος που δεν ξέρεις πώς θα είναι οι καιρικές συνθήκες. Δηλαδή εάν φυσάει! Διάλεξε ένα σε γήινο χρωματικά pattern και χρυσά flat πέδιλα. 

Διαβάστε ακόμα:

5 chiffon φορέματα που μας άρεσαν στο Instagram

Ποια σκέψη σε αγχώνει κάθε πρωί που ξυπνάς, με βάση το ζώδιό σου

Πηγή: Savoirville