Πέντε ιταλικά fashion brands που ανακαλύψαμε από τη Dua Lipa

Η Dua Lipa φοράει, οι fans ακολουθούν. Με πάντα αγαπημένες επιλογές της από τον οίκο Versace και Miu Miu η pop star επιλέγει έντονα χρώματα και prints και flashy κοσμήματα. Όμως πειραματίζεται και συχνά επιλέγει ανεξάρτητα brands τα οποία αμέσως έρχονται στο επίκεντρο της προσοχής των fashionistas.
Με λίγα λόγια η Dua Lipa είναι ανεπίσημα ένα poster girl για τα ιταλικά brands όπως φάνηκε από το video του Love Again στο οποίο ήταν ντυμένη από την κορυφή μέχρι τα νύχια με The Attico.

The Attico

Στα ιταλικά είναι η μετάφραση του ρετιρέ. Η ιδέα ξεκίνησε το 2016 από τις designers και influencers Gilda Ambrosio και Giorgia Tordini, με κοινό πάθος το glamor και τη λάμψη. Το όραμά τους μαντεύουμε να μας ανεβάσουν όλους στον τελευταίο όροφο.

Dans Les Rues

Ένας συνδυασμός μεταξύ της street φιλοσοφίας και του επαναστατικού τρόπου ζωής. Το brand γεννήθηκε το 2011 από τη Martina Mancini που θέλησε να συνδυάσει το φως, το χρώμα και την ποίηση. Το 2020, στο ολικό lockdown, χρησιμοποίησε τη δημιουργικότητα του σχεδιαστή Giorgio Ciccone για να συνεχίσει να παίζει με τις όψεις των λίθων, δίνοντας ζωή σε δαχτυλίδια και σκουλαρίκια σε σχήμα καρδιάς και λουλουδιών τόσο pop ώστε να γίνουν θέμα συζήτησης.

Bea Bongiasca

Η νεαρή σχεδιάστρια κοσμημάτων από το Μιλάνο, δουλεύει με χρυσό και ποπ χρώματα. Οι πρωταγωνιστές είναι σχήματα με vertigo effect, στολισμένα με κρυστάλλους σε σχήμα δάκρυ ή καρδιάς.

Miu Miu

Ιδρύθηκε το 1993 παίρνοντας το “ψευδώνυμο” από το όνομα της Miuccia Prada, πρώην επικεφαλής του οίκου Prada. Το Miu Miu έχει μια πιο κοριτσίστικη στάση, είναι θηλυκό και παιχνιδιάρικο, και έχει ως βασικό χαρακτηριστικό χαριτωμένα γατάκια που ποζάρουν σε μπλουζάκια και φορέματα με prints σκακιέρας και λεπτομέρειες από κρυστάλλους.

Ack Swimwear

100% ηθικά κατασκευασμένο στην Ιταλία, αυτό το brand υποστηρίζει την τοπική οικονομία και βιωσιμότητα. Η Dua φορούσε ένα μπικίνι με τρίγωνο σουτιέν σε τρεις αποχρώσεις νέον, με στρας, που έχει γίνει το πιο αγαπημένο μοντέλο της σεζόν.

Διαβάστε επίσης

5 μύθοι των ρομαντικών κομεντί για τις αληθινές σχέσεις

5 συνταγές για τις βραδιές που το τελευταίο που θέλεις είναι να μαγειρέψεις
 

Πηγή: savoirville