Οι Γαλλίδες μας διδάσκουν πώς να φορέσουμε τα lingerie κομμάτια

Η γαλλική μόδα αποτελούσε ανέκαθεν πηγή έμπνευσης. Η κομψότητα κι η απλότητα είναι δύο βασικά χαρακτηριστικά των Γαλλίδων, χαρακτηριστικά που κυριαρχούν στη φιλοσοφία των γοητευτικών τους εμφανίσεων.

Η lingerie αισθητική αντιπροσωπεύει την παριζιάνικη μόδα. Τα bodysuits, τα slip dresses, τα μεταξωτά φορέματα, αποτελούν την καρδιά του lingerie trend, αναδεικνύοντας την πιο θηλυκή πλευρά των γυναικών.

Μεταξωτό φόρεμα

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jeanne 💋 (@jeannedamas)

Η δαντέλα και το μετάξι είναι στοιχεία ανέκαθεν συνδεδεμένα με το γαλλικό style. Θα μπορούσε κανείς να πει, ότι αποτελούν σημείο τομής της κομψότητας και της απλότητας. Ένα μεταξωτό φόρεμα μπορεί να σε συντροφεύσει από το πρωί μέχρι το βράδυ, ενώ για τους καλοκαιρινούς μήνες, ο συνδυασμός του με ένα ζευγάρι mules σε pastel αποχρώσεις αποτελεί σίγουρη επιτυχία.

Brallete

Ένα brallete είναι τόσο απαραίτητο όσο ένα μαύρο mini φόρεμα. Ένας εκπληκτικός συνδυασμός του, είναι μαζί με ένα oversized λευκό πουκάμισο ή με ένα φόρεμα με ανοιχτό ντεκολτέ. Το brallete θα προσθέσει σίγουρα μια πινελιά γαλλικού style στις εμφανίσεις σου.

Κορσέ

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lida (@iliridakrasniqi)

Ανάμεσα στα διάφορα είδη εσωρούχων, το κορσέ αποτελεί ίσως ένα από τα πιο μοναδικά κομμάτια. Αποτελώντας ορόσημο της θηλυκότητας, ουκ ολίγες φορές έχει καθορίσει το γυναικείο style. Αν το συνδυάσεις με ένα λευκό t-shirt από μέσα, μπορείς να το μεταμορφώσεις σε ένα casual κομμάτι.

Set εσωρούχων

Ένα όμορφο set εσωρούχων, θα σε βοηθήσει να χαλαρώσεις, να νιώσεις άνετα και να αισθανθείς ένα αεράκι εκλεπτυσμένου style. Η επιλογή χρωμάτων, όπως nude, μαύρο, άσπρο ή lilac, θα δώσει στο look σου μια άλλη πινελιά.

Διαβάστε ακόμη:

Τα 5 κορυφαία μυστικά για λαμπερά, αναζωογονημένα μαλλιά

20 εξωτικά φρούτα που αξίζει να δοκιμάσεις τουλάχιστον μία φορά στη ζωή σου

Πηγή: savoir ville
TAGS: ρούχα