Ένα ζευγάρι μαύρα sneakers είναι ο συνδετικός κρίκος ανάμεσα στα αγαπημένα μας looks

Όταν μιλάμε για μόδα, τα παράδοξα είναι πολλά. Δυσκολευόμαστε να φορέσουμε λευκά παπούτσια αλλά τα sneakers μας είναι κατά βάση λευκά.

Διαλέγουμε μαύρα ζευγάρια παπουτσιών με κλειστά μάτια αλλά τα μαύρα sneakers δεν είναι απαραίτητα η πρώτη μας επιλογή.

Ίσως να σκέφτεσαι πως λίγη σημασία έχουν αυτές οι διαφορές, κι όμως με τα sneakers να είναι αδιαμφησβήτητο πλέον κομμάτι της γκαρνταρόμπας μας και να είναι ένα αποδεκτό υπόδημα μέχρι και για το γραφείο, τέτοιες διαφορές κάνουν όλη τη διαφορά σε ένα outfit.

Για να μην παρεξηγούμαστε τίποτα δεν έχουμε εναντίον των λευκών sneakers ίσα ίσα που τα φοράμε συνέχεια και πολύ χαιρόμαστε που μπορούμε να συνδυάζουμε την άνεση με τη μόδα και τις τάσεις.

Γιατί λοιπόν επιμένουμε στα μαύρα sneakers;

Πολύ απλά γιατί το μαύρο χρώμα μέσα από την απλότητα του και τη στιβαρότητα του είναι σύμμαχος μας στη δημιουργία fashionable outfits. Κρατώντας για κύριο γνώμονα την άνεση ενισχύουμε τον κομψό χαρακτήρα του look μας. Για να το πούμε πιο απλά, το μεγαλύτερο πλεονέκτημα που μας προσφέρουν τα μαύρα sneakers είναι πως μπορούμε να τα φορέσουμε όποτε θα φορούσαμε οποιοδήποτε άλλο μαύρο παπούτσι.

Όλα τα αγαπημένα μας outfits μπορούν να συνδυαστούν με ένα ζευγάρι μαύρα sneakers και η απόδειξη ακολουθεί.

Statement sneakers

Τα chunky statement sneakers ήταν από τους πρωταγωνιστές τις περασμένης σεζόν κι εξακολουθούν να είναι μια πολύ fashionable επιλογή. Αν σκοπεύεις να τα φορέσεις με ένα jean προτίμησε μια λίγο πιο στενή γραμμή για να εξισορροπήσεις τον όγκο τους. Ένα t-shirt κι ένα pullover αρκούν για να ολοκληρώσεις το look σου.

Με ένα split hem παντελόνι

Ένα split hem παντελόνι είναι ιδανική επιλογή αυτή την περίοδο. Είναι λίγο πιο ανάλαφρο από τα jeans μας και αναδεικνύουν τα παπούτσια μας με τον καλύτερο τρόπο. Αν σου αρέσουν τα τακούνια και οι πλατφόρμες αυτό είναι το κατάλληλο παντελόνι για ένα ζευγάρι δίπατα μαύρα sneakers. Από πάνω φόρα ένα απλό λευκό t-shirt σαν υπενθύμιση της λευκής σόλας του παπουτσιού κι ένα δερμάτινο σακάκι.

Τα dad sneakers

Επειδή η μόδα πάντα φροντίζει όσα κάποτε κοροϊδεύαμε με αγάπη -εξού και ο όρος dad sneakers- να τα αναγάγει σε hot fashion item που όλες θέλουν να φορέσουν. Πρόκειται για ακόμη ένα ζευγάρι sneakers που θα συνδυάσεις πολύ εύκολα με όσα συνηθίζεις να φοράς καθημερινά.

Τα cool sneakers

Τα σακάκια ξέρεις πόσο τα αγαπάμε. Όταν λοιπόν συνδυάζεις ένα σακάκι με print όπως είναι το ανδρόγυνο καρό με ένα ελαφρώς destroyed jeans, με ένα layering κοσμημάτων και με ένα ζευγάρι νεανικά sneakers, το αποτέλεσμα μόνο cool μπορεί να είναι. Αν το γραφείο σου δεν έχει αυστηρό dress code, ένα τέτοιο outfit με ένα jeans χωρίς σκισίματα είναι ο ορισμός του casual chic.

Chunky sneakers με παντελόνα

Την παντελόνα την υποστηρίζουμε όλο τον χρόνο αλλά την άνοιξη και το καλοκαίρι λίγο παραπάνω. Με ένα oversized πουκάμισο και ένα γιλέκο για το απαραίτητο layering θα έχεις στα χέρια σου ένα look άκρως λειτουργικό και stylish. Στη συγκεκριμένη περίπτωση τα chunky sneakers προσδίδουν μια δομή στις κατά τα άλλα ρευστές γραμμές της εικόνας.

Spring layering

Τέτοια εποχή αναρωτιόμαστε πως θα συνδυάσουμε τη ζέστη της μισής ημέρας με τη δροσιά της υπόλοιπης ένα slip dress με ένα πλεκτό sweater είναι η τέλεια λύση. Κι επειδή ακριβώς μετά γεννιέται η απορία, με τι παπούτσια να το φορέσεις μιας και είναι λίγο νωρίς για σανδάλια, η δεύτερη τέλεια λύση είναι τα μαύρα sneakers σου. Προσδίδουν μια χαλαρότητα και μια άνεση στο look σου χωρίς όμως να παραγκωνίζουν τη θηλυκότητα και την πολυτέλεια του slip dress.

To chic athleisure

Καταλαβαίνουμε πως ίσως σου είναι δύσκολο να αποχωριστείς το legging σου μετά από τόσους μήνες συνήθειας και ίσως να μην υπάρχει και λόγος να το κάνεις. Εδώ είναι που η επιλογή του μαύρου χρώματος αποκτάει όλο της το νόημα. Το μαύρο έχει μια έμφυτη κομψότητα και ένα total black look ακόμη και με sneakers στο ίδιο χρώμα, θα σε δικαιώσει. Η λεπτομέρεια που κάνει όλη τη διαφορά είναι η δερμάτινη ladylike τσάντα που δίνει τον τόνο για το συνολικό αποτέλεσμα.

Το everyday look

Μια από της καθημερινές στολές που επιστρατεύουμε οι γυναίκες συχνά είναι το jeans με tshirt και sneakers. Δεν σου λέμε τίποτα καινούργιο παρά μόνο να δώσεις μια ευκαιρία σε ένα μαύρο ζευγάρι sneakers. Θα ενισχύσει το effortless chic που όλες προσπαθούμε να πετύχουμε με διακριτικό τρόπο.

Το φόρεμα

Ήρθε και πάλι η στιγμή να φορέσουμε τα αέρινα, ρευστά φορέματα μας που αφήνουν το σώμα να αναπνεύσει. Ένα ζευγάρι δίπατα μαύρα sneakers δίνουν και πάλι τη λύση καθώς κι έναν νεανικό αέρα στην εμφάνιση σου. Στα αξεσουάρ μπορείς να παραμείνεις στους μαύρους τόνους ή να επιλέξεις και κάτι πιο φωτεινό που θα αναδειχθεί πλήρως πάνω στον μονόχρωμο καμβά.

Το summer look

Στις πολύ ζεστές μέρες είναι δύσκολο να αντισταθούμε σε ένα denim shorts. Αν θέλεις να του δώσεις μια πιο urban αίσθηση, συνδύασε το με ένα λευκό πουκάμισο που πάντα φέρνει μια elegant νότα και ένα ζευγάρι μαύρα Converse για το cool attitude της υπόθεσης.

Διαβάστε ακόμη:

-Μερικές στιγμές του καλοκαιριού επιβεβαιώνουν ότι στο τέλος κρύβονται θησαυροί

5 μαθήματα που μπορεί να σου διδάξει ένα εσωστρεφές άτομο

Πηγή: Savoirville