Κλείσιμο

Μαγιό: 10 τάσεις για να είσαι διαβασμένη στην παραλία φέτος

Στο είχαμε υποσχεθεί κι επειδή μας αρέσει να κρατάμε τις υποσχέσεις μας, για τα επόμενα λεπτά θα αφιερωθούμε στα μαγιό και μόνο. Αν και έχουμε ήδη κάποια μαγιό στη ντουλάπα μας, κάθε χρόνο κάνουμε μια έρευνα αγοράς και υποκύπτουμε σε ένα καινούργιο μοντέλο.

Για να μην ψάχνεις λοιπόν στα τυφλά, συγκεντρώσαμε τις 10 τάσεις που θα χαρακτηρίσουν τα μαγιό φέτος το καλοκαίρι και που σε λίγο θα βλέπεις παντού, από το feed σου μέχρι στα μαγαζιά.

Φτιάξε κάτι δροσερό να πιείς, κάτσε αναπαυτικά και ξεκίνα νοητά τις διακοπές σου σε όποια παραλία θέλεις εσύ.

Τετράγωνη λαιμόκοψη

Το ντεκολτέ το τιμάμε συχνά οι γυναίκες διότι είναι θηλυκό και μας δίνει και την ευκαιρία να αναδείξουμε τα κοσμήματα που φοράμε στον λαιμό μας. Αυτό που δεν ξέρουμε όμως είναι πως μια τετράγωνη λαιμόκοψη είναι πιο κλασικά κομψή ειδικά αν έχεις μεγάλο στήθος. Αξίζει λοιπόν να την επιλέξεις και στα μαγιό είτε είναι ολόσωμο είτε είναι μπικίνι.

Strappy bikini τρίγωνο

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Christie Tyler (@nycbambi)

Τα έχεις δει παντού στο Tik Tok , το κλασικό μπικίνι ανανεώνεται και ενισχύεται με έξτρα τιράντες που στολίζουν τον κορμό αυτή τη φορά. Μπορείς να αγοράσεις ένα έτοιμο μοντέλο ή να επιλέξεις ένα μαγιό με αρκετά μακριές τιράντες που θα μπορείς με όλους εκείνους τους τρόπους που μπορείς να δεις online.

Ανοιχτή πλάτη 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by bella thomas (@bellathomas)

Η ανοιχτή πλάτη είναι το νέο ντεκολτέ κι αυτό επιβεβαιώνεται και στα one piece μαγιό. Είναι εντυπωσιακά και μπορείς να τα φορέσεις και σαν body με ένα παντελόνι ή μια φούστα.

Retro αισθητική

Τα ψυχεδελικά prints, τα έντονα χρώματα και τα ρευστά patterns και θα σε φωτίσουν είτε επιλέξεις να κάνεις ηλιοθεραπεία είτε όχι.

Απαλά υφάσματα

Πολύ μας αρέσει η ιδέα ενός μαγιό που θα το νιώθουμε σαν το αγαπημένο μας loungewear. Κι όταν η άνεση συναντάει το στιλ εμείς λέμε πάντα ναι..

Gingham print

Το καρό Gingham είναι επισήμως παντού οπότε δεν μας κάνει εντύπωση που αποτυπώνεται και στα μαγιό. Μην ξεχάσεις να το συνδυάσεις με ένα ψάθινο καπέλο ή ένα bucket hat για μια αίσθηση Γαλλικής Ριβιέρας.

Glam

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jeanette (@_jeanettemadsen_)

Αν σου αρέσουν οι λάμψεις και τα ιριδίζοντα υφάσματα σου έχουμε πολύ καλά νέα αφού πλέον μπορείς να λάμπεις και στην παραλία. Είναι τόσο εντυπωσιακά που αν τα δοκιμάσεις σίγουρα θα δυσκολευτείς να τα βγάλεις από πάνω σου.

Cut-Outs

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by JADE Swim (@jadeswim)

Με τα cut-outs να έχουν κατακτήσει και τα υπόλοιπα fashion items όπως μπλούζες, παντελόνια και φορέματα ήταν δεδομένο πως ούτε και φέτος θα εξαφανιζόντουσαν από τα μαγιό.

One shoulder

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by FIONA (@fionazanetti)

Το μπικίνι έχει πολλές διαφορετικές εκδοχές και για αυτό δεν το βαριόμαστε ποτέ. Αντί για τρίγωνο, διάλεξε ένα τύπου strapless πάνω μέρος με τιράντα μόνο στον έναν ώμο και δεν θα το μετανιώσεις.

Lilac

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Aimee Song (@aimeesong)

Tο λιλά είναι η pastel απόχρωση του φετινού καλοκαιριού και αυτό ισχύει και στα μαγιό. Είναι ένα χρώμα που σε κολακεύει είτε είσαι μαυρισμένη είτε όχι, ενώ φέρνει μια girly φρεσκάδα παραμένοντας θηλυκό.

Διαβάστε ακόμη: 

-Nespresso Χ Chiara Ferragni: Η καλοκαιρινή συνεργασία που μας ενθουσίασε

-Συνταγή για παστέλι με φιστίκι Αιγίνης και μέλι

Πηγή: Savoirville