Η ιστορία του μαργαριταρένιου κολιέ της Κέιτ – Δείτε φωτογραφίες να το φορούν Ελισάβετ και Νταϊάνα

Την προσοχή των βρετανικών ΜΜΕ και όχι μόνο τράβηξε η Κέιτ Μίντλτον στην κηδεία του Πρίγκιπα Φιλίππου.

Η Δούκισσα εμφανίστηκε με μαργαριταρένιο κολιέ και σκουλαρίκια που ανήκουν την προσωπική συλλογή της βασίλισσας Ελισάβετ. Τα συγκεκριμένα κοσμήματα έχει φορέσει και η Νταϊάνα, μητέρα του συζύγου της Γουίλιαμ.

Το ίδιο κολιέ με μαργαριτάρια, είχε βάλει η Κέιτ και στην 70η επέτειο του γάμου της βασίλισσας με τον πρίγκιπα Φίλιππο το 2017.

Η Νταϊάνα, είχε δανειστεί το μαργαριταρένιο κολιέ από την Ελισάβετ για ένα βασιλικό συμπόσιο στο Hampton Court Palace το 1982.

Το κολιέ έχει τέσσερις σειρές πετραδιών και διαμαντένιο κούμπωμα. Η Ελισάβετ είχε ζητήσει να φτιαχτεί από «τα καλύτερα καλλιεργημένα μαργαριτάρια» και ήταν δώρο από την Ιαπωνία. Η Βασίλισσα το φόρεσε αρκετές φορές σε επίσημες εκδηλώσεις ειδικά στις δεκαετίες ‘80 και ‘90.

Με τη συγκεκριμένη επιλογή κοσμήματος, η Κέιτ επεδίωξε, σύμφωνα με το must, να τιμήσει τη βασίλισσα Ελισάβετ αλλά και τη μητέρα του συζύγου της.

Το μαύρο φόρεμα που επέλεξε να φορέσει ήταν το ίδιο εντυπωσιακό και πολύ classy. Είναι δημιουργία του γνωστού σχεδιαστή Roland Mouret και κοστίζει £1,605.
 

Πηγή: skai.gr