Η Εβδομάδα Ανδρικής Μόδας στο Παρίσι θα πραγματοποιηθεί με φυσική παρουσία

Η Γαλλία καταργεί σταδιακά τους περιορισμούς του lockdown λόγω COVID-19, και αυτό επιφέρει θετικές εξελίξεις για τη μόδα. 

Για παράδειγμα η Εβδομάδα Μόδας του Παρισιού για ανδρική ένδυση θα πραγματοποιηθεί με παρουσιάσεις και επιδείξεις μόδας με φυσική παρουσία τον Ιούνιο. Σε ανακοίνωση της Fédération de la Haute Couture et de la Mode (Ομοσπονδία Υψηλής Ραπτικής και Μόδας) αναφέρεται : «Ανάλογα με την εξέλιξη της υγειονομικής κατάστασης, στις εκδηλώσεις μπορούν να γίνουν δεκτοί επισκέπτες σύμφωνα με ένα συγκεκριμένο πρωτόκολλο υγείας και συμμόρφωση με τα μέτρα που καθορίζονται από τις δημόσιες αρχές».

Προς το παρόν, οι επιδείξεις μόδας ανδρικής ένδυσης έχουν προγραμματιστεί από τις 22 έως τις 27 Ιουνίου, αλλά το επίσημο πρόγραμμα δεν θα δημοσιοποιηθεί μέχρι τις 24 Μαΐου. Η Εβδομάδα Μόδας του Παρισιού υιοθέτησε έως τώρα ψηφιακή προσέγγιση λόγω της πανδημίας της COVID-19, των lockdown και της μη πραγματοποίησης ταξιδιών.

Η Γαλλία βρίσκεται επί του παρόντος στο τρίτο κύμα lockdown και ο Γάλλος πρόεδρος Εμανουέλ Μακρόν παρουσίασε ένα ημερολόγιο επανέναρξης των δραστηριοτήτων που θα ξεκινήσει στις 19 Μαΐου, όταν καταστήματα, κινηματογράφοι, θέατρα και μουσεία μπορούν να λειτουργήσουν ξανά μαζί με τα καφέ, μπαρ και εστιατόρια σε εξωτερικούς χώρους.

Η Εβδομάδα Μόδας στο Μιλάνο αναμένεται επίσης να περιλαμβάνει επιδείξεις μόδας με φυσική παρουσία με την Ιταλία να ξανανοίγει μετά από ένα άλλο κύμα lockdown. Δεν υπάρχει ακόμη επιβεβαίωση για την Εβδομάδα Υψηλής Ραπτικής στο Παρίσι, αλλά ο οίκος Chanel έχει ήδη ανακοινώσει σχέδια για διοργάνωση ντεφιλέ.

Πηγή: skai.gr
TAGS: ΠΑΡΙΣΙ